Avrupa'nın Melek Yatırım Festivali Startup Week'te Yarışmacı Olma Şansı

Avrupa'nın Melek Yatırım Festivali Startup Week'te Yarışmacı Olma Şansı

İnternet ve mobil alanındaki yeni girişimleri desteklemek ve Orta – Doğu Avrupa girişimcilik sermayesini büyütmeyi hedefleyen Startup Week, 3 – 7 Ekim tarihleri arasında Viyana'da gerçekleşecek. StartEurope, Initial Factor ve TechCrunch Avrupa'nın işbirliği ile düzenlenecek olan "Melek Yatırım Festivali"nde daha önce keyifli bir röportaj yapma imkanı bulduğum Ertuğrul Belen ile Nurettin Özdoğan'ın Türkiye elçileri olarak yer alıyorlar. Etkinlikte 35 ülkeden 70 konuşmacı ve 1000 katılımcı olacak.

Konuşmacılar arasında pek çok ünlü girişimin kurucuları, yatırımcılar ve Facebook ile Google gibi devlerin de temsilcileri yer alıyor. Startup Week 2011'de katılımcı olarak yer almanın yanı sıra yeni girişim sahipleri yarışmacı olarak da yer alabiliyorlar.

Yarışmacı olmak için 4 yıldan daha genç ve internet ya da mobil alanlarına odaklanmış bir girişiminiz olması gerekiyor. Şu adresten 10 Ağustos'a kadar ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek başvurular arasından 50 tanesi seçilerek Startup Week'e davet edilecek.

Festivalde bu 50 girişim, yatırımcılarla buluşma şansı kazanacak 10 tanesi arasına girmek için yarışacaklar.

Startup Week'e katılmak için gerekli detaylara resmi site üzerinden veya Networking Akademi sitesindeki ilgili sayfadan (bir de indirim promosyon kodu yer alıyor) ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.