Yenilenen iPad Uygulaması ile StumbleUpon Artık Daha Sosyal

Yenilenen iPad Uygulaması ile StumbleUpon Artık Daha Sosyal

En popüler sosyal paylaşım servislerinden biri olan StumbleUpon'ın iPad uygulaması yenilendi. Kullanıcıların internet üzerinde yeni siteler keşfetmeleri için son derece pratik bir araç olan StumbleUpon, aynı zamanda web sitesi sahipleri için de önemli bir trafik kaynağı. Tarayıcı araç çubuğu son derece başarılı olan StumbleUpon'ın ilk iPad uygulaması ise bekleneni vermekten oldukça uzaktı.

iTunes üzerinden ücretsiz indirilebilen yeni uygulamanın, özellikle tasarım ve kullanılabilirlik konularında büyük değişim yaşadığı görülebiliyor. Yenilik olarak ise geçtiğimiz yılın Nisan ayında yayınlanan sürümüne göre tek farklılık, yeni eklenen Social Bar özelliği…

iTunes'un yanı sıra Android Market'te de yenilenen StumbleUpon'ın yeni sosyal çubuğu uygulamanın üst bölümünde yer alıyor ve o anda görüntülemekte olduğunuz sayfayı hangi kullanıcının sisteme eklediğini gösteriyor. Sayfayla ilgili yorumların da yer aldığı yeni sürümde sadece bir yeni bir site keşfetmekle sınırlı kalmamak, daha sosyal bir sörf tecrübesi yaşamak adına oldukça önemli bir adım atılmış.

Zaten StumbleUpon'ın iş geliştirmeden sorumlu yöneticisi Marc Leibowitz: "Gerçek dünyada bir araya gelmeleri mümkün olmayan insanları özel bir algoritma ile birleştirmek konusunda son derece başarılı bir iş yapıyoruz" diyor ve amaçlarının daha sosyal bir uygulama sunmak olduğunu belirtiyor.

StumbleUpon yenilenen iPad uygulamasından son derece memnun ve bu uygulamayı yaygınlaştırmak için bir de ödüllü yarışma düzenlemiş. iPad 2 ödüllü StumbleUpon yarışmasının detaylarına şu sayfadan ulaşabilirsiniz (İngilizce).

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.