Memurfoni'den Çılgın Bir Satış Modeli

Grup alışveriş pazarına giren son isimlerden Memurfoni, geçtiğimiz hafta yeni bir satış modelini hayata geçirdi.
Memurfoni'den Çılgın Bir Satış Modeli

Grup alışveriş pazarına giren son isimlerden Memurfoni, geçtiğimiz hafta yeni bir satış modelini hayata geçirdi. Memurlar.net destekli servis 2 haftada bir canlı yayınla desteklenen 1 TL'lik fırsatlar satışa sunuyor.

Patron Çıldırdı adıyla sunulan bu yeni fırsat deneyimi bir diğer İhtiyaç Grup iştiraki olan UzaktanEgitim.com.tr altyapısıyla destekleniyor. Türkiye genelinde ya da bazı illere özgü sunulan Patron Çıldırdı kampanyaları için belirlenen gün ve saatte bir canlı yayın başlıyor. Canlı yayını takip eden kullanıcılar fırsat bağlantısına daha önce öğrenme şansı yakalıyor.

Büyük grup alışveriş siteleri için ne kadar dikkat çekici olur bilmiyorum ama Memurfoni ekibi ilk kampanyada üye sayısını diğer günlerin ortalamasının 10 kat üzerine, ziyaretçi trafiğini de 3 katına çıkarmaktan gayet memnun. Canlı yayın sisteminin interaktif altyapısı bu hareketlilik de önemli bir yer tutuyor.

Özellikle Ankara'da satışlarını arttırmaya başlayan Memurfoni'nin ilk 1 TL'lik kampanyası, yüksek satış adedine ulaşmış değil. Ancak yerli ve yabancı grup alışveriş sitelerinin 1 TL'lik sinema bileti satışlarıyla isim yapmaya başladığını hatırlamak gerekiyor. İlerleyen zamanda bu model Memurfoni'nin ivmesini hızlandırabilir.

İlk Patron Çıldırdı kampanyasının canlı yayın kaydını aşağıda paylaşıyoruz. Gelecek kampanya için perşembe günü 14:00 - 14:15 arası Memurfoni.com'un başına geçebilirsiniz.

30.06.2011 Patron Çıldırdı hyigit_66

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.