EnModa.com Özel Alışveriş ile Grup Alışverişi Birleştirdi

EnModa.com Özel Alışveriş ile Grup Alışverişi Birleştirdi

Doğuş Grubu'nun özel alışveriş sitesi EnModa.com ile ilgili çeşitli haberler yapmıştık. Kısa süre önce davetiye talebi almaya başlayan servis an itibariyle bizleri servise dahil etti ve içeride olup biteni görme fırsatı yakaladık.

Öncelikle özel alışverişin yanına grup alışveriş fırsatlarını da dahil ettiğini gördüğümüz EnModa.com'un alıştığımız özel alışveriş servislerinden farklı bir tasarımı olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca her ne kadar grup alışveriş fırsatları desem de, aslında EnModa.com'da paylaşılan fırsatları "Yaşam Fırsatları" olarak nitelendirmek sanırım daha doğru olacaktır. Çünkü servisin sunduğu Moda ve Dekorasyon kategorilerinin yanında bu tür şehir fırsatları "Yaşam" kategorisi altında listeleniyor.

Tasarım ve kullanılan görseller açısından başarılı gözüken EnModa.com'un sektörde dikkat çekmesinin en büyük nedenlerinden birisi arkasında Doğuş Grubu, dolayısıyla Vogue Türkiye'nin olmasıydı. Nitekim, tahmin edildiği gibi servise bir Vogue dokunuşu yapılmış. Özellikle Moda kategorisinde "Vogue Türkiye Seçti" işaretli ürünler bu bağlamda dikkat çekiyor diyebilirim.

Sektörde özel alışveriş alanında hizmet veren rakiplerine kıyasla biraz daha lüks ürün grubuna odaklandığını gördüğüm EnModa.com'da, mesela 400-500 TL bandında bikini ya da pantolonlar bulmanız mümkün.

Grup şirketlerinin gücünü fazlasıyla kullanan EnModa.com'da, Garanti Bankası bağlantısından dolayı Shop&Miles, Bonus ve American Express kartlara ek indirimler de bulunuyor. Mesela örnek olarak incelediğim bir üründe sunulan fiyatın üzerinden American Express kartlara ek olarak %25 indirim gerçekleştirildiğini farkettim.

Yazımın başında da belirttiğim gibi, özel alışverişin yanında yaşam fırsatlarını da sistemine dahil eden EnModa.com'da, bu kategori altında da biraz daha "elit" tabir edebileceğim kampanyalar yer alıyor. Çeşme'de diyet programı, Amsterdam'da haftasonu tatili ve D-Gym üyeliği sözünü ettiğim türden şu anda yayında olan kampanyalar.

Sahip olduğu kadrolar, grup şirketlerinin desteği gibi tüm bu güçlü tarafları göz önüne alacak olursak, EnModa.com'un uzun vade dayanabilmesi durumunda başarı olasığı yüksek olacaktır. Elbette ilk günlerinde hedeflediği kitlenin nispeten biraz daha üst gelir grubu olmasından dolayı zor zamanları olacaktır. Ancak çizgisini tutturması durumunda bir süre sonra eşiği atlaması mümkün.

Sektörün merakla beklediğini bildiğim EnModa.com'u incelemek isterseniz bu linkten davetiyenizi alabilir ve kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.