Facebook-Studio.com: Facebook'tan Ajans ve Kampanyalara Özel Portal

Facebook-Studio.com: Facebook'tan Ajans ve Kampanyalara Özel Portal

Facebook StudioFacebook, bugüne kadar yaptığı yatırımlardan faydalanarak online dünyayı etkileyen reklam ve pazarlama ajanslarına özel bir portal oluşturdu. Facebook üzerinde kurgulanan başarılı kampanyalar ve Facebook'un bir pazarlama mecrası olarak nasıl kullanılabileceği artık Facebook-Studio.com'da paylaşılacak.

Yeni nesil dijital ajansların başarılı Facebook kampanyalarıyla kendini gösterme fırsatı bulacağı portalda Facebook tarafından yapılan sunumlara da yer verilmiş. Facebook Studio Lab'da videolar ve dökümanlarla online pazarlama gücünü anlatan sosyal ağ devi, son derece etkili bir girişim yapmış ve online reklam dünyasında neler yapacağını artık daha da belirginleşiyor.

Facebook Studio Gallery

Facebook üzerinde kampanya geliştiren ajansların da listelendiği portalda Türkiye'den henüz tek bir kampanyanın yer aldığını görüyoruz. Avea'nın 1.2 milyondan fazla Facebook beğeni sayısına ulaşan kampanyası detaylarıyla Facebook Studio'da yer alıyor. Candytech'ten destek aldığını gördüğümüz Avea'nın kampanyasını Webrazzi Gündem E-ticaret Toplantısı'nda da masaya yatırmıştık.

Eğer siz de Facebook'ta başarılı bir kampanya hayata geçirdiyseniz Facebook Studio'da yer almak için başvuru yapabilirsiniz. Başarılı Facebook kampanyalarından ilham almak için de portala iyice göz atmanızda fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.