LikeJournal.com: Facebook Beğenileriniz Yerimleriniz Olsun

LikeJournal.com: Facebook Beğenileriniz Yerimleriniz Olsun

Facebook'un sosyal örgüsünde beğeniler önemli bir yer tutuyor ve bu alanda farklı iş fikirleri çıkıyor. Facebook beğenilerinizi arşivleyen LikeJournal.com da bunlardan biri.

LikeJournal temel olarak Facebook'taki beğenilerinizi listeliyor ve Chrome eklentisi ile herhangi bir sayfayı Facebook altyapısı sayesinde beğenmenizi sağlıyor. Bir yerimi servisi gibi düşünebileceğiniz LikeJournal, Facebook arkadaşlarınızın neleri beğendiğini de listeleyerek size bilgi veriyor.

LikeJournal

Arkadaşlarınızınn beğenilerini takip etmekten ziyade kendi Facebook beğenilerinizin arşivlemesi kulağa daha hoş geliyor. Benim gibi işe yarar girişim, yazı vb. kaynakları beğeniyorsanız beğenileriniz içinde arama yapmanıza imkan veren LikeJournal'ın işinize yarayacağını düşünüyorum.

Altını çizmek istediğim bir nokta da uygulama tarafında olduğu gibi girişimcilerin Facebook'un sosyal örgüsünden de faydalanarak fikir üretebileceği. Beğeni listelemeleri ve genel trend belirlemenin yanında kişisel öneriler sunmak için de Facebook'un dikey alanlarda kullanmanızı tavsiye ederim. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.