AfisPark.com: Etkinlik Afişlerinizi İnternette de Paylaşın

AfisPark.com: Etkinlik Afişlerinizi İnternette de Paylaşın

Afiş ParkÇeşitli online kanallar üzerinden etkinliklerimizi paylaşmaya alıştık ancak gerçek hayatta afişler halen geçerliliğini koruyor. Fikirsizler ekibinin yeni projesi olan AfisPark.com da afişler için online bir kaynak olmak için yola çıkıyor.

Üniversite kulüpleri, dernekler, kültür-sanat merkezleri vb. kanalların düzenlediği etkinlik, seminer, aktivite ve sosyal faaliyet afişlerinin yanısıra şirketlerin kampanya afişlerinin de yer alabildiği Afiş Park, kurucu ekip tarafından bu konudaki ilk ve tek platform olarak tanıtılıyor.

Afiş Park henüz 1 hafta önce açılışını yapmasına rağmen sitede çeşitli kanallardan çok sayıda afiş barındırıyor. Tarih ve kategoriye göre afiş aramak da istediğinizi bulmayı kolaylaştırıyor.

Afiş Park

AfişPark.com'a üye olduğunuzda ilgi alanınıza ve etkinlik tipine göre güncel etkinlikleri takip edebiliyor, e-posta bildirimleri alabiliyorsunuz. Ücretsiz etkinlik afişlerinizi sitede yayınlayabiliyor, ücretli etkinlik afişleriniz için ise başlangıçta var olan 20 TL'lik krediyi kullanabiliyorsunuz. Krediler bittiğinde ise 5 TL karşılığında afiş yüklemeye devam edebilirsiniz.

Facebook üyelik eklentisi ile servise hızlıca kayıt olunabiliyor. Afiş sayfalarında kullanılan Facebook yorum eklentisi de etkileşim sağlamak için iyi görünüyor. Aslında Facebook'un bu iki hizmeti ek bir şey sunmaya pek olanak tanımıyor ama Facebook hesabı olmayan ya da Facebook hesabını kullanmak istemeyenler için bu alanlarda bir alternatif sunulmuyor.

Afiş Park'ın etkinlik yönetimine daha profesyonel yaklaşması halinde başarılı bir dikey platform olabileceğini düşünüyorum. Bu alandaki girişimlerin artmasını da merakla bekliyorum. Zira online bilet satışının e-ticaret işlemlerinde en yüksek hacme sahip olduğu Webrazzi Gündem E-ticaret Toplantısı'nda Bankalar Arası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Pelin Kabalak tarafından dile getirildi. Sanırım bu açıklama benim tavsiyemden daha gerçekçi bir sebep olacaktır. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.