Bilimsel Eşleştirme Yapan Arkadaşlık Sitesi: PembePanjur.com [İnfografik]

Bilimsel Eşleştirme Yapan Arkadaşlık Sitesi: PembePanjur.com [İnfografik]

Pembe PanjurEthoum 40 girişimlerinden biri olan Pembepanjur.com, yaptığı bilimsel eşleştirme ile Türkiye'nin en ciddi arkadaşlık sitesi olmak istiyor.

Hem PembePanjur.com'dan biraz bahsedelim, hem de yaptığı bilimsel değerlendirmelerden çıkardığı sonuçlarla hazırladığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel infografiğe göz atalım.

Pembe Panjur'un kurucuları Haluk Akın ve Seda Berber. 1 Ocak 2010'da açılan servise şu ana kadar 219.000'i aşkın kayıt alınmış ve Etohum fonu için yatırım görüşmelerine başlanmış.

Üyeler arasında direkt arama yapamadığınız Pembe Panjur'da, sadece karakter analizinize uygun üyeleri görebiliyorsunuz. Gelir modelini üyelerle kurulacak iletişim için haftalık, aylık, 3 aylık veya 6 aylık abonelik paketleri üzerine kuran Pembe Panjur, 20'den fazla değerlendirme ve coğrafi eşleştirme ile üyeleri arasında en uyumlu kişileri tanıştırmayı amaçlıyor.

Pembe Pamjur'un hizmetleri doğrultusunda hazırladığı infografik de Türk insanının arkadaşlık ve evlilik üzerine bir takım tercihlerini genel olarak bize gösteriyor. Örneğin Pembe Panjur'a göre kadınların bir erkekte en çok önem verdiği konu eğitim, erkeklerin bir kadında en çok önem verdiği konu ise kilo olarak belirlenmiş. Eğitimde alt sınır ise iki cinsiyet için de lise gibi görünüyor.

Yapılan sorgulara göre kadınlar maddi duruma erkeklerden daha fazla önem veriyor. Tanışılacak kişinin ne kadar uzak mesafede olduğu ise üyelerin yarısına göre sorun olarak görülmüyor.

Pembe Panjur, şu anda İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere %53'ü 30 yaşın altında bir üye profiline sahip görünüyor. Nasıl gelişeceğini ise zaman gösterecek.

Pembe Panjur Infografik

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.