Webrazzi Summit Gerçekleşti

Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya temalı Webrazzi Summit dün büyük ilgiyle gerçekleşti. Yoğun katılım talebini canlı yayın ile karşılamaya çalıştığımız etkinliğimiz, hem sektörün en önemli isimlerini biraraya getirdi hem de sosyal medyada ciddi yankı buldu.

Amerika'dan Rusya'ya kadar ses getiren Webrazzi Summit, Türkiye dışında 6 farklı ülkeden katılımcı aldı ve 277 farklı firmadan 750 katılımcı, 36 konuşmacı ile Webrazzi Summit'te biraraya geldi. Katılımcılar oturumlara ilgi göstermenin yanında birbirleriyle de keyifli sohbetler yapma fırsatı yakaladılar.

Basının da ilgi yoğun gösterdiği Webrazzi Summit'in sosyal medya yansıması da bizim için oldukça önemliydi. Gün boyu Twitter'da yoğun şekilde konuşulan (webrazzi, webrazzisummit) etkinliğin Foursquare adresine de 159 kişiden 200'e yakın check-in geldi.

Konuşmacılarımızın sunumlarını önümüzdeki günlerde paylaşıyor olacağız. 1-2 hafta içerisinde ise etkinlik videolarını Webrazzi üzerinden yayınlıyacağız.

Konferansımıza katılan ve takip eden herkese ve bu konferansı gerçekleştirmemizde büyük pay sahibi olan sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

medyanet-sponsorluk-logo

İnternet Basın Sponsoru

Kurumsal İletişim Sponsoru

Sosyal İletişim Sponsoru

Global Medya Sponsoru

İnternet Yayın Sponsoru

İletişim Sponsoru Marjinal-Porter-Novelli-logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.