Windows 7, 1 Yılda 240 Milyon Satışa Ulaştı

Windows 7 ÜrünleriMicrosoft'un son ve en iddalı işletim sistemi Windows 7, kendi alanında tarihin en hızlı satış başarısına imza attı. Kutlama havasındaki blog yazısında, Windows 7'nin 240 milyonu aşkın lisans satışına ulaştığı paylaşılıyor. Windows 7, bu şatış başarısı ile artık yeni satılan kişisel bilgisayarların %93'üne sahipken, global pazarda %17'lik bir pay elde etmiş.

Yenilenen Windows 7 kataloğunda yazılım ve donanım ürünlerinin çeşitliliği bir anlamda Windows 7'ye olan ilgiyi gösteriyor. Ağustos ayında Vista'yı geride bırakan Windows 7, üreticilerden de tam destek almayı başarmış.

18000 üretici iş ortağının tamamının bugün Windows 7'li bilgisayarı piyasaya sunduğunu paylaşan Brandon LeBlanc, Vista için ise üreticilerin %70'inin üretimde olduğunu söylüyor.

Kullanıcı memnuniyetinde ise Windows 7'nin Snow Leopard'ı geride bıraktığının hatırlatıldığı yazıda, Windows 7'nin iş dünyasına yönelik etkin çözümlerine de işaret ediliyor.

Açıklamanın son bölümü Windows 7'nin enlerine ayrılmış. Windows 7'nin en beğenilen özellikleri, en iyi Windows 7'li bilgisayarlar ve ürünler, en çok sevilen temalar, zirvedeki Windows 7 müşterilerinin paylaşıldığı bölümde Twitter'da ve haber kaynaklarında Windows 7'den bahseden övgülere de yer verilmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.