Windows Live Messenger İle Gezenzi Ne Açıklayacak?

Windows Live Messenger İle Gezenzi Ne Açıklayacak?

Biraz sonra başlayacak olan ve Windows servislerinin yeni sürprizlerinin duyurulacağı basın toplantısı internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Biz de sizler için bu toplantıyı canlı olarak aşağıda yayınlıyoruz.

GÜNCELLEME: Canlı yayın sona erdi ve ilgili kodları yazıdan çıkardık.

Toplantıda açıklanacak olan yeni servislerin ne olacağı ile ilgili Microsoft tarafından bilgi almak mümkün olmadı ancak basın toplantısı programına baktığımızda gördüğümüz isimler konunun Coca-Cola ve Turkcell ile bir işbirliği olabileceğini düşündürüyor.

Hatta toplantının canlı yayını öncesinde yapılan bazı testlerde ekranlarımıza aşağıda paylaşacağımız görüntüler geldi. Görüntülerde Windows Live Messenger hakkında bilgiler, Turkcell'in lokasyon servisi Gezenzi'nin Messenger entegrasyonu olabileceğini düşündüren bir sunum, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayraktar'ın sunumundan bir görüntü ve Turkcell İnternet ve Komünite bölümünün yöneticisi Okan Alper yer alıyor.

Toplantı programını aşağıda paylaşıyoruz.

19.00 – 19.30 Kayıt 19.30 – 20.00 Kokteyl 20:00 – 20:15 Açılış konuşması Tamer Özmen Microsoft Genel Müdürü 20.15 – 20.30 Demo Ebru Çapa Microsoft Tüketici ve Internet Servisleri Genel Müdürü Emre Tok Microsoft Tüketici ve Internet Servisleri Internet İş Grubu Yöneticisi 20:30 – 20:45 Coca-Cola ve Turkcell Özel Sunumları 20:45 – 23:30 DJ Salih Saka performansı

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.