Özgür Web Teknolojileri Günleri 15-16 Ekim'de

Özgür Web Teknolojileri Günleri 15-16 Ekim'de

Özgür Web GünleriWeb teknolojilerinde artık belirli standartlara takılmak istemeyen geliştiriciler ve daha açık platformlara ihtiyaç duyan kullanıcılar için önümüzdeki hafta düzenlenecek bir etkinliği sizinle paylaşmak istiyoruz.

Özgür Web Teknolojileri Günleri adını taşıyan etkinlikte özgür web teknolojileri, uygulamaları, standartları ve Türkiye'deki gelişimi irdelenecek. 15-16 Ekim'de Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenecek etkinlik Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından organize ediliyor.

Web teknolojileri ve özgür yazılım ile ilgilenen herkesi bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlikte yeni nesil özgür yazılım standartları, atölyeler, kısa bildiriler ve kurumsal uygulama örneklerine de yer verilecek.

Türkiye’deki özgür web topluluklarının kendini tanıtmasına da imkan tanıyacak etkinlik İstanbul Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi'nde 2 gün boyunca 3 paralel salonda 40'ın üzerinde konuşmacıyı ağırlayacak.

Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olan etkinlik hakkında detaylı bilgilere ozgurwebgunleri.org.tr üzerinden ulaşılabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.