Günün Fırsatlarını Takip İçin BerilTech'ten Firs.at

Günün Fırsatlarını Takip İçin BerilTech'ten Firs.at

Grup satın alma girişimlerine olan ilgi yükselmeye devam ederken, BerilTech de sahip olduğu Firs.at alan adını değerlendirip günün fırsatlarının iller bazında takip edilmesini kolaylaştıran bir servisi yayına aldı.

Merak edenler için hemen belirteyim .at uzantısı Avusturya'ya ait. Açıkcası alan adı kullanımı olarak ilk duyduğumda benim oldukça hoşuma gitti.

Bu alan adını değerlendirmek için ne yapalım noktasından çıkan Firs.at, girişte bulunduğunuz ile göre belli başlı grup satın alma sitelerindeki fırsatları listeliyor ve ilgilendiğiniz bir fırsat olduğunda ise sizi direkt ilgili siteye yönlendiriyor.

Tükenen fırsatları ve fırsatların kalan sürelerini de görüntüleyen Firs.at, basit bir arayüze sahip ve şu anda beta aşamasında.

Konuyla ilgili BerilTech kurucusu Devrim Demirel'le görüştüğümde şu anda son derece sade şekilde işleyen servisin, bir süre sonra belirli bir veri yoğunluğuna ulaşınca farklı özellikler ve bilgiler içereceğini belirtti.

Aslında bu noktada hızlıca düşünecek olursak, bu tür servisler kullanıcıların kampanyalara olan ilgisi, ilginin olduğu saatler, kullanıcının bulunduğu şehir gibi kriterler üzerinden ciddi bilgi üretebilir. Sonrasında da buradan oluşacak raporların grup satın alma girişimleri için oldukça değerli olması muhtemeldir.

Devrim Demirel'in tam olarak düşündüğü bu mudur bilemiyorum ancak şu an için eğer fırsatları tek bir noktadan takip etmek isteyenler varsa, Firs.at'ı da göz önüne alıp değerlendirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.