Webrazzi'ye Hoşgeldin Ümit Öncel

Webrazzi'de bugünden itibaren yazılarını sizlerle paylaşmaya başlayacak Ümit Öncel'e tüm ekibimiz adına hoşgeldin demek istiyorum.

Sektörün önemli yayınlarında uzun yıllar çalışmış ve son dönemlerde The Next Web Türkiye'nin yayın yönetmenliğini yapmakta olan Ümit Öncel, artık yola Webrazzi ile devam ediyor olacak.

Bizler için önemli bir kazanım, sizler için de değerli bir kaynak olacağını düşündüğüm Ümit Öncel'in hakkında kısaca bilgi vermek isterim.

İlk olarak 1990'ların başlarında 64'LER dergisinde yazarlığa başlayan Ümit Öncel, şimdiye kadar aralarında PC Gamer, GamePro, PCGames, Herkes İçin Bilgisayar, Enter, PC World, ComputerWorld, Foto-Video, CHIP, PS Official Mag'in de bulunduğu farklı yayınlarda görev aldı.

2008'den beri CHIP Online sitesine ve 2007'den beri LEVEL Dergisi'ne içerik sağlamaya devam etmektedir. Yakın zamana kadar The Next Web Türkiye'nin yayın yönetmenliğini sürdüren Ümit Öncel, daha önce ATV ve Kanal 6 televizyon kanallarında metin yazarlığı da yaptı. Yayıncılık dışında web 2.0, sosyal medya, web girişimleri ve yazılım konularında çalışmalarını sürdürüyor.

Bugünden itibaren Webrazzi'nin ana kadrosunda ismini fazlasıyla duyacağınız Ümit Öncel'e bir kez daha hoşgeldin diyor ve ilk yazısını biraz sonra sizlerle paylaşıyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.