Blackberry Bold 9650, Pearl 3G ve Blackberry OS 6 Geliyor

Blackberry Bold 9650, Pearl 3G ve Blackberry OS 6 Geliyor

Blackberry'nin üreticisi RIM, akıllı telefon pazarının kızışmasıyla harekete geçmiş görünüyor. 2 yeni Blackberry'yi pazara sunan şirket, Blackberry OS'un yeni sürümünü yayınlamak için de bu yılın 3. çeyreğini bekliyor.

Daha çok kurumsal alanda aktif kullanıcı kitlesine sahip marka, BlackBerry Bold 9650 ve BlackBerry Pearl 3G adında 2 yeni cihazını tanıttı. Pearl 3G nümerik, Bold 9650 ise QWERTY tuş takımına sahip.

Bold serisinin yeni üyesi Bold 9650 WiFi, 3.2 MP kamera ve GPS'e sahip. Bold 9650, Kuzey Amerika'da yüksek hızlı EV-DO Rev. A ağını desteklerken yurtdışında UMTS/HSPA (2100Mhz) ve EDGE/GPRS/GSM bağlantı desteğine sahip olacak ve muhtemelen gelecek ay piyasada olacak.

Pearl 3G ise GPS, HSDPA, 3.2 MP kamera ve 32 GB’a kadar arttırılabilen microSD desteğine sahip. Ayrıca Blackberry, her iki cihazında da optik yönlendirme tuşunu kullanarak dokunmatik kullanım hissi sunmak istemiş.

BlackBerry OS'un 6. sürümünü sunmak için yılın 3. çeyreğini bekleyen RIM, yeni versiyonu dokunmatik modelleri göz önüne alınarak geliştiriyor. WebKit tarayıcısını da yeni sürümde daha etkin kullanmak isteyen RIM, Blackberry 5.0 taşıyan tüm cihazların güncelleme yapamayabileceğini de paylaşıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.