3 Nisan'da ilk sahiplerine ulaşacak olan Apple'ın tablet bilgisayarı iPad'in ilk canlı görüntüleri piyasaya çıktı.

Daha önce kısa bir inceleme videosu sunan PcMagazine iPad'in fotoğlaflarını paylaştı. Yüzyılın en çok beklenen ürünü diye nitelendirilen iPad fotoğraflarda oldukça şık görünüyor. iPad'in paketinden kullanım klavuzu, güç kablosu, USB sarj cihazı çıkıyor. Ekstra aksesuar olacak satın alınabilecek olan iPad Dock'ın destekli klavyesi kablosuz olmadığı için iMac'in aksine Magic Mouse ile kullanılamayacakmış.

iPad'i tanıtan bir videoyu Youtube'da yayınlayan Chicago Sun Times yazarı Andy Ihnatko'un makalesinde ise farklı bir inceleme videosu var. Ihnatko da Apple'ın iPad'i piyasaya sunmadan önce gayet iyi bir etki yarattığı görüşünde ve aksesuarlarıyla bir çanta dolusu yer kaplayan dizüstü bilgisayarların yerine ihtiyaca uygun ve mobil bir cihaz olarak iPad'i başarılı buluyor. iPad'in bu yılki tüketici elektroniği fuarında Nvidia Tegra ve Chrome OS tabanlı tablet söylentilerini geride bıraktığını dile getiren Ihnatko,  tecrübesine dayanarak iPad'i bu yıl görebileceğimiz tek gerçek tablet bilgisayar olarak nitelendirmiş.

Bizim de paylaştığımız çeşitli tablet örneklerinin yanında yılın 2. yarısı Ihnatko'yu haklı çıkarmayabilir ama ben Apple'ın yeni bir fenomen doğurduğuna inananlardanım. Özellikle iPad uygulamalarının yeni ufuklar açacağına kesin gözüyle bakıyorum. İşte fotoğraflarıyla gerçek bir Apple iPad:

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.