Webrazzi Gündem: E-Ticaret Toplantısına %50 İndirimli Kayıt İçin Son Saatler!

Webrazzi Gündem: E-Ticaret Toplantısına %50 İndirimli Kayıt İçin Son Saatler!

13 Ocak 2010 tarihinde İstanbul Elite World Hotel'de gerçekleşecek Webrazzi Gündem toplantılarının ilki olan, Webrazzi Gündem: E-Ticaret'e %50 indirim avantajıyla erken kayıt için son gün bugün!

Sektörün önde gelen şirket ve profesyonellerinin katılacağı Webrazzi Gündem: E-Ticaret toplantısı programı büyük ölçüde netleşmiş durumda. Şu anda cevap beklediğimiz birkaç konuşmacımız bulunuyor, onları da en kısa zamanda sizlerle paylaşıyor ve programı güncelliyor olacağız. Ayrıca Webrazzi Gündem: E-Ticaret toplantısı katılımcılarıyla Crenvo tarafından özel olarak hazırlanan "Türkiye E-Ticaret Raporu"'nun ücretsiz olarak paylaşılacağını da belirtmiş olalım.

İlgili Bağlantılar: Tüm Webrazzi Gündem Programı Webrazzi Gündem: E-Ticaret Programı Webrazzi Gündem: E-Ticaret Online Kayıt

Webrazzi Gündem kapsamında 27 Ocak 2010'da gerçekleşecek "Sosyal Medya", 10 Şubat 2010'da gerçekleşecek "Mobil İnternet" ve 24 Şubat 2010'da gerçekleşecek "Online Reklam ve Pazarlama" toplantıları için ise %50 indirimli kayıt süreci devam ediyor.

Detaylı bilgi, kayıt ve sponsorluk şartları için [email protected] adresinden bize ulaşabilir ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan Burcu Güvenç ile görüşebilirsiniz.

E-Ticaret - Gündem Sponsorları

akakce_logo_v6

Webrazzi Gündem Medya Sponsoru

ntv-logo

Webrazzi Gündem İnternet Sponsoru

yenibiris

Webrazzi Gündem Yayın Sponsoru

Webrazzi Gündem İletişim Sponsoru

mpn-logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.