Fanatik Marşlar'da Takımlar Değil Tezahüratları Yarışıyor

Fanatik Marşlar'da Takımlar Değil Tezahüratları Yarışıyor

Kullanıcıların takımlara ait tezahüratları söz, müzik ve video olarak gönderdiği Fanatik Marşlar içerik paylaşımına eğlenceli bir platform sunuyor. Gönderilen tezahüratları baz alarak puan durumu da yaratan girişimde, tezahüratlar farklı kategoriler altında sınıflandırılıyor.

MYK Medya'da Yazılım Geliştirici olarak çalışmakta olan Mustafa Özyurt'un kişisel girişimi olan Fanatik Marşlar, henüz çalışmaları süren bir servis. Ancak mevcut haliyle de kullanılabilir durumda olduğunu söyleyebiliriz.

Kullanıcılarına ait profil sayfaları da bulunan serviste, tezahürat gönderen kullanıcılar ayrı bir liderlik tablosuna alınıyor ve burada onlar da yarışa dahil ediliyor. Kullanıcıların sisteme gönderilen tezahüratlara puan verebildiği serviste, eğlenceli tezahüratlar, nostaljik tezahüratlar gibi kategorilerin yanında elbette +18 kategorisi de yer alıyor. "Yeterince fanatik olduğunuzu düşünüyorsanız burası sizlik" sloganıyla sunulan kategoriye neyse ki şu ana kadar içerik gönderen olmamış. :)

fanatik-marslar-ana1

Her ne kadar bir gelir modeli oluşturulması mümkün değil gibi dursa da, bir süre sonra mobil içerik indirme gibi özelliklerle bunun da sağlanabileceğini düşünüyorum. Ama popülaritesini çok güçlendirmesi ve farklı özelliklerle ciddi kullanıcı popülasyonu yakalaması gerektiği şüphesiz.

Bu haliyle bile futbol fanatikleri için eğlenceli olacağını tahmin ettiğimiz ve alıştığımız türden girişimlerin dışında olduğu için ilgimizi çeken Fanatik Marşlar'ın Türk takımlarının yanında, yabancı takımların da tezahüratlarını barındırdığını belirtmiş olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.