Google Earth, iPhone Uygulaması Güncellendi!

Google Earth, iPhone Uygulaması Güncellendi!

Google'ın 1 yıl önce duyurduğu iPhone için Google Earth uygulamasına yeni bir güncelleme geldi. Google Earth for iPhone V2.0 olarak sunulan uygulama ile dil eklentileri ve ikonlar güncellenirken performans artışı da sağlanmış.

Seyahatlerinizde My Maps arayüzünden oluşturduğunuz haritalara iPhone üzerinden ulaşmanız da mümkün kılınmış. Google Maps hesabınıza giriş yaptığınızda tüm özel haritalarınıza erişmek yeni versiyonun en belirgin özelliği olmuş. Daha önce 18 farklı dilde sunulan uygulamanın bu kez 31 farklı dile çevrilmesi de oldukça güzel olmuş. Performans özelliklerinin geliştirilmesiyle beraber, harita üzerindeki bir ikonun bilgisine tek dokunuşla ulaşabildiğiniz gibi, birden fazla ikona dokunmanız halinde o butonların bilgilerini görerek seçim yapabiliyorsunuz.

Google Maps for iPhone, lokasyon servisleri için önemli bir uygulama olarak sunulduğu günden bu yana oldukça ilgi görüyor. Kişiselleştirilebilir son versiyonu da bunun arkasını dolduruyor. Google Latitude henüz ülkemizde aktif olmasa da iPhone severlerin bu uygulamaya aşina olduklarını söylemekte yanılmam sanırım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.