European Tech Tour - Web & Mobility Summit

Açıklama: Cem Sertoğlu iLab Ventures'ın ortağıdır ve bu yazısı konuk yazar olarak Webrazzi'de yayınlanmıştır.

ett-logoTürkiye'deki girişimci camiası genelde global girişim sermayesi fonlarıyla yeterince etkileşim içinde olmadığından şikayetçi. Bu yüzden aşağıda detaylandırılan fırsatın ilgi çekeceğini düşünüyorum.

Avrupa'nın gelişen teknoloji şirketlerini küresel pazar oyuncularıyla bir araya getirmeyi amaçlayan European Tech Tour (ETT) Association'un ikinci Web & Mobility zirvesi bu sene 18-19 Kasım tarihlerinde İsviçre'nin Montreaux kentinde gerçekleşecek. Bu etkinlikte, 250'den fazla aday şirket arasından seçilecek 25 şirketin yöneticileri, girişim sermayesi fonu yöneticileri, teknoloji sektörü ve akademisyenlerden oluşan bir uluslararası delegasyona girişimlerini tanıtma fırsatı bulacaklar.

Aday şirketler arasına katılmak isteyen girişimcilerin, 30 Eylül'den önce kayıtlarını yaptırarak online başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Başvuru sürecinde şirketlerin bir iş planı ve sunum taslağı hazırlamaları gerekiyor. Sonrasında, her başvuru, 20 kişilik seçim komitesinin iki üyesinin incelemesinden geçecek. Seçim Komitesi, Ekim ayı içerisinde 30 finalist şirketi açıklayacak. Başvurularda sunulan bilgiler gizlilik ilkeleri çerçevesinde değerlendirilecek ve seçim komitesi dışında kimseye açık olmayacak.

Seçilecek şirketler için zirveye katılmak ücretsiz. Ancak ulaşım ve konaklama masraflarını kendileri karşılıyorlar.

Zirve ile ilgili detaylı bilgiyi http://www.techtour.com/webandmobility09/index.php adresinde bulabilirsiniz. Başvurmak isteyecek şirketler için de link: http://www.techtour.com/webandmobility09/how_to_register.php

Bir ek detay olarak, Londra merkezli yatırımcı Pamir Gelenbe ve ben de seçim komitesinde görev yapıyoruz. Bu sene finalistler arasında en az bir de Türk şirketini görmeyi arzu ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.