Nokia World 09′dan Haberler: Yeni Nokia X3 ve Nokia X6

Yeni dönem stratejisini, akıllı multimedya telefonlar ve mobil internet üzerine kuran Nokia, müzik keyfini yükselten iki yeni model ile bu konudaki iddiasını ortaya koydu.
Nokia World 09′dan Haberler: Yeni Nokia X3 ve Nokia X6

nokia-x3-nokia-x6Yeni dönem stratejisini, akıllı multimedya telefonlar ve mobil internet üzerine kuran Nokia, müzik keyfini yükselten iki yeni model ile bu konudaki iddiasını ortaya koydu.

Yeni bir seri olarak dikkat çeken X serisinin ilk telefonu olan Nokia X3, 2.2 inç dokunmatik olmayan ekran, 3.2 megapiksel kamera, FM Radio, entegre stereo hoparlörler ve MicroSD hafıza desteği sunuyor. Açılır kapak ile fiziksel tuş takımına sahip yeni modelin fiyatı 115 € civarı makul bir seviyede. Nokia X3, S40 serisi Ovi Store entegrasyonlu ilk Nokia ürünü olarak da dikkat çekiyor ancak 3G bağlantı desteği sunmuyor.

Nokia'nın yeni X serisinden duyurduğu ikinci telefon ise X6, 32GB bellek, 5 megapiksel kamera, dual LED flash, TV-out ve 3.2 inç dokunmatik ekran gibi üstün özelliklere sahip olan telefona Comes With Music üzerinden sınırsız müzik indirilmesine olanak sağlanmış. 3G bağlantı destekli  S60 serisi ilk dokunmatik ekranlı telefon olan Nokia 5800 Expreess Music'ten sonra ki 2. cihaz olan Nokia X6'nın fiyatının 450€ civarında olması bekleniyor.

İki modelin de 2009 yılının dördüncü çeyreğinde piyasalara sunulması bekleniyor. Nokia için farklı bir yüz olarak gördüğüm X serisi bakalım istenen başarıyı gösterecek mi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.