LG, Arena(KM-900) Modeliyle Türkiye'ye 3G Aşılayacak

LG Electronics, yeni multimedya telefonu LG Arena (LG-KM900)’yı bir kaç gün önce tüm dünya ile beraber Türkiye’de satışa sundu. LG'nin yeni mobil cihazında 3G bağlantısının yanında 3 boyutlu görüntü desteği de bulunuyor.

İspanya’da 2009 Mobil Dünya Kongresi’nde ilk sunumu yapılan Arena'nın 3 boyutlu S-Sınıfı kullanıcı arayüzü ve ses deneyimi üst seviyede tutulmaya çalışılmış.  Bu kapsamda dünyanın ilk Dolby Mobile teknolojisine sahip Arena,  video ve müzik içeriklerinde ses kalitesini arttırıyor. Cihazın 3 inç WVGA ekranı, standart QVGA ekranlara göre dört kat daha keskin bir çözünürlük sağlıyor. Bu özellik kullanıcıların hareket halindeyken DVD kalitesinde DivX veya Xvid filmleri en net şekilde izleyebilmelerini sağlıyor ve genişletilmiş 40 GB saklama kapasitesiyle kullanılabiliyor.  Yeni model 3G HSDPA 7,2 ağları ve Wi-Fi destekli ve Google Mobil Servis, A-GPS ve jeo-etiketlemeyi içinde barındırıyor.

Giderek ısınan 3G piyasasında servislerin yanında, mobil cihazlar da birbirleriyle yarışıyor. Kendine piyasada yer arayan Arena'nın fiyatı bu paralel de 899 TL olarak belirlenmiş. Bakalım 3G servis ve mobil cihaz yarışlarından kim galip çıkacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.