HTC Touch Pro 2'nin yurt dışında satışa sunulmasının ardından Türkiye'de HTC Touch Diamond 2'nin Vodafone tarafından satışa sunulacağı açıklandı. 28 Ağustosta iPhone 3GS'i satışa sunacağını açıklayan Vodafone, HTC Touch Diamond 2'yi 18 Ağustos’tan itibaren abonelerine sunacak.

3.2-inç TFT-LCD dokunmatik ekran ile 480×800 WVGA çözünürlükte rahat bir kullanım sunan HTC Touch Diamond 2, 2G/3G/HSPA/WCDMA bağlantılarını destekliyor. Dahili GPS anteni bulunan üründe 5.0 megapiksellik ana kameranın yanında ikinci bir VGA kamera da görüntülü konuşma için düşünülmüş. Word, Excel, Power Point dökümanlarını görüntüleme ve güncellemeye imkan veren model içerisinde Msn Messenger yüklü olarak geliyor ki ürünün HTC'nin önemli modellerinden biri olduğunu söylemek de fayda var.

Vodafone aboneleri HTC Touch Diamond 2'ye 1GB’lık mobil internet paketi ile 18 ay boyunca ayda 79 TL veya 24 ay boyunca ayda 65 TL ödeyerek sahip olabilecek ancak, iPhone 3GS öncesine alınan sunum bakalım abonelerin ilgisini ne kadar çekecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.