Samsung'un merakla beklenen yeni mobil cihazı Omnia 2'nin 27 Ağustos'ta Verizon desteğiyle piyasaya sunulacağı öğrenildi. Piyasaya çıkış tarihi yakında Türkiye'de de pazara girecek olan Bestbuy'ın satış listesinden ele geçirilen Omnia, üstün özellikleri ile dikkat çeken bir akıllı telefon.

Omnia 2, Windows Mobile 6.1 işletim sistemi, 3.7 inç ölçülerindeki dünyanın en geniş AMOLED ekranı ile QVGA çözünürlük, 5 Mp kamerası ile DVD kalitesine yakın (480p) video kayıt ve izleme özelliğinin yanında interaktif 3D oyunlara da sahip. HSUPA 5.76Mbps, HSDPA 7.2Mbps ve Wi-Fi bağlantı seçenekleri ile mobil internet kullanımını da kolaylaştıran bir cihazın hafızası ise 48GB'a kadar yükseltilebiliyor ki bu iPhone'ların yanında bile oldukça önemli bir kapasite.

Ürünün fiyatı yurtdışında 700 dolar civarında konuşuluyorken ülkemize ne zaman ulaşacağını ise henüz bilmiyoruz. Piyasada kendine önemli bir yer edinen Omnia serisi, akıllı telefon pazarında Samsung'un, elini daha da güçlendirmesine imkan tanıyacağa benziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.