Cebit 2009, 7 Ekim'de Daha Güçlü Geliyor

Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia bu yıl 10. yılını kutluyor ve bir çok yenilikle beraber kapılarını 7-11 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere açıyor.

Geçtiğimiz yıl 21 ülkeden 971 katılımcısı ile 70 ülkeden 159 bin 302 ziyaretçi ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia, 2009'da özel bir takım etkinlikler ile daha doyurucu bir fuar vaadediyor. İş ve sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri ve özel projelerle gerek yurt içi gerekse yurt dışı konuklara yeni fırsatlar sunacak fuarda ayrıca Kurumsal Sosyal Sorumluluk temalı bir bölüm de yer alacak.

Bu sene Anadolu'yu da bilişimle iç içe görmek isteyen organizasyonda, ilk olarak "Anadolu VIP Heyeti" çerçevesinde Anadolu'daki sanayi ve hizmet sektörlerinden üst düzey yöneticiler HİFAŞ'ın davetlisi olarak CeBIT Bilişim Eurasia'ya getirilicek.

Fuar davetiyelerinin 20TL olacağı açıklanırken, fuar hakkında bilgiler sms, internet tv ve podcasting ile mobilden erişime de açık olacak. Fuar tanıtım dökümanına buradan ulaşmak mümkün.

Bu yıl 3G ile renklenen dijital dünyamız için büyük markaların neler sunacağını merak ettiğimiz fuarda, geçen yılın ana sponsoru olan Turkcell'in bir sürpriz yapabileceği de konuşuluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.