Webrazzi Ekibini Güçlendirmek İçin "En İyileri" Arıyor!

Webrazzi Ekibini Güçlendirmek İçin

Webrazzi'nin gelişim stratejileri kapsamındaki planlarımızı hayata geçirebilmek üzere düğmeye bastık. İlk adım olarak da Webrazzi'nin, Teknorazzi'nin ve gelecekte yayına alacağımız dikey yayınlarımızın tüm haber içeriklerinden sorumlu olacak editörümüzü, yani Erick Schonfeld'imizi arıyoruz.

Aynı şekilde Webrazzi içeriğini sürekli geliştirmek, haber yaratmak ve Türkiye'nin en popüler Web 2.0 blogunu Türkiye'nin lider "yeni medya" yayın ağına dönüştürmek için yazarlarımızı, yani MG Siegler, Leena Rao ve Jason Kincaid'imizi arıyoruz.

Hali hazırda bir dergi, gazete ya da online "büyük medya" yayınında internet, teknoloji, strateji, ekonomi, girişim/yatırım gibi konulardan sorumlu olarak yazarlık ya da editörlük yapan kişiler varsa ve Webrazzi'nin geleceğinde pay sahibi olarak yeni nesil bir ortama geçiş yapmak isterlerse lütfen bizimle iletişime geçsinler.

Editör pozisyonu ile ilgilenen dostlarımız buradan, Yazar pozisyonu ile ilgilenen dostlarımız buradan detayları görebilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

Her iki pozisyon için de çalışma tam zamanlıdır ve çalışma yeri Crenvo'nun Kalamış'taki ofisidir.

NOT: Eğer yarı zamanlı (ya da evden) çalışmak isteyen "Yazar" adayları varsa onlar özel olarak kariyer (at) crenvo.com adresine "Yarı-Zamanlı Yazar" konusuyla özgeçmişlerini gönderebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.