Webrazzi.TV: Medyasoft kanalı ile kısa eğitimler başladı

Webrazzi.TV: Medyasoft kanalı ile kısa eğitimler başladı

medyasoft_logoAdobe'nin Türkiye distribütörü Medyasoft'un bir süredir Webrazzi sponsorları arasında olduğunu farketmişsinizdir. Adobe'nin yanında Babylon ve Autodesk ürünlerinin de distribütörü olan şirketin gerçekleştirdiğimiz sponsorluk kapsamında bizlere bir de desteği oldu. Webrazzi.TV üzerinden bugün ilkini paylaştığımız Adobe InDesign CS4 ile ilgili kısa eğitime önümüzdeki günlerde farklı konularda yenileri de ekleniyor olacak.

Medyasoft'un sponsorumuz olmasından sonra kendilerine Webrazzi.TV için izleyicilerimize faydalı olabilecek bu tür videolar üretip üretemeyeceklerini sorduk ve seve seve yapabileceklerini söyleyerek kabul ettiler. Başlangıcı bugün "Adobe InDesign CS4 ile 5 Dakikada 300 Kartvizit Hazırlamak" konulu video ile yaptık. Farklı ürünler için Webrazzi.TV izleyicilerinin ilgi alanlarına yönelik olarak benzer videoları Medyasoft üretmeye ve bizlerle paylaşmaya devam edecek.

Son derece faydalı olacağını tahmin ettiğim bu içeriğin geliştirilmesi için lütfen görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşın. Mesela ben kendileri ile görüştüğümde kesinlikle AIR, Flex ve Photoshop konulu eğitimler istediğimizi söyledim. Sizlerin eklemek istediğiniz konular var mıdır? Ya da spesifik olarak şu nasıl yapılır bile diyebilirsiniz ;)

Medyasoft'a sağladığı destek için teşekkür ediyoruz ve merak eden okuyucularımızı Webrazzi.TV'deki videoya davet ediyoruz: Adobe InDesign CS4 ile 5 Dakikada 300 Kartvizit Hazırlamak

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.