Sporla gerçekten ilgili kişilere duyurulur!

Sporla gerçekten ilgili kişilere duyurulur!

Bu yazı tamamen taraflı ve torpilli bir yazı olacaktır. Yazıda bahsedeceğim Sporlog.com isimli blog kardeşim Deniz Kutsal'ın editörlüğünde hayata geçmiş ve gelişimini sürdürmekte olduğu için bu taraflı tutumuma hak verirsiniz diye tahmin ediyorum. İnsan kardeşi için ne yapmaz ki? :)

Sporun birçok alanıyla ilgili ve haberden ziyade içten yorumlara önem veren Sporlog'u kardeşimle birlikte toplam 5 yazar geliştiriyor ve yönetiyorlar. Henüz kendilerine yeterli desteği sağlayamadığımı farkettiğim için buradan sporla da yakından ilgili olabilecek Webrazzi okuyucularına Sporlog'u sunmak istedim.

Sporlog.com

Futbol, basketbol, boks, kış sporları, masa tenisi, motor sporları, su sporları, tenis ve zaman içinde artacak farklı spor dallarıyla ilgili yorum ağırlıklı yazıların yer aldığı Sporlog'u incelemenizi ve güncel yazılarını takip etmenizi öneririm.

Sporlog'un e-bülten üyeliği ve RSS aboneliği seçenekleri mevcuttur. Eğer Sporlog'un yeni yazıları e-posta adresinize gönderilsin isterseniz site üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca eğer RSS kullanıyorsanız Sporlog RSS adresini okuyucunuza ekleyebilirsiniz ki bunu yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Dediğim gibi torpilli bir yazı oldu ama sporun çeşitli alanlarıyla ilgili kişilerin hoşuna gideceğine inanıyorum.

Bu arada bilmeyenler için, evet benim bir erkek kardeşim var; Deniz Kutsal, ve evet o da blogosferde bir süre önce yerini aldı; Sporlog.com. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.