Sosyomat davetiyesi ister misiniz?

Sosyomat.comUzun bir süredir yeni üye alımı yapmayan Sosyomat geçtiğimiz günlerde yeni versiyonuna geçiş yapmıştı. Halen üye alımı kapalı olan popüler servise kayıt yaptırmak için Webrazzi'ye özel sağlanmış olan 500 davetiyeden birisini talep etmeniz yeterli.

Lafı çok fazla uzatmadan Sosyomat davetiyesi isteyen okuyucularımın iletişim formu üzerinden e-posta adreslerini mutlaka doğru olarak yazarak bana bildirmelerini rica ediyorum.

Önemli bir hatırlatma, Hotmail, MSN ve MyNet e-posta adreslerine Sosyomat üzerinden davetiye gönderimi mümkün değil. Bu yüzden bu servislerden hesabı olan arkadaşların bir başka adres bildirmeleri gerekecektir.

Sadece 500 adet davetiyemiz bulunduğu için iletişim formuma e-posta adresi düşen ilk 500 kişiye davetiye göndermek durumunda kalacağım. İyi eğlenceler.

GÜNCELLEME 1: Davetiyeler Gmail'de (belki başka servislerde de) SPAM klasörüne düşebiliyor. Lütfen talep edip davetiyesi ulaşmamış arkadaşlar SPAM klasörlerini kontrol etsinler. Aşağıdaki görsel bu konuyu açıklıyor. Bu arada hala davetiye mevcut.

sosyomat.com

GÜNCELLEME 2: Şu ana kadar davetiye talep eden herkese gönderim yapıldı. Eğer davetiyesini alamayan varsa lütfen bildirsin. Bu arada hala davetiye mevcut.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.