UygunTeklif.com'da firmalar sizin için yarışıyor

UygunTeklif.com'da firmalar sizin için yarışıyor

UygunTeklif.com çeşitli konulardaki alım taleplerinizi firmalara göndermeniz ve firmalardan sizlere tekliflerin gelmesi prensibinde çalışan bir servis.

Gelen tekliflerden sizin için uygun olanına karar veriyor ve çalışmak istediğiniz firmayı seçiyorsunuz.

UygunTeklif.com kapsamında şu anda bilgisayar, sağlık, oto kiralama, internet dahil olmak üzere birçok alanda firmalar ve kategoriler bulunuyor.

Servisin ilerleyen günlerde büyük ölçekli firmalardan da üyelerinin olacağı yönünde bilgiler aldığımı söyleyebilirim.

Aslında UygunTeklif.com'un Web 2.0 konseptindeki girişimler ile birlikte değerlendirilebilecek bir servis olmadığının farkındayım. Ancak tüketici için işleri kolaylaştırmasının yanında özellikle sektörde ihtiyaç olan bir alanı doldurmasından dolayı avantaj yakalayabilecek bir çalışma olarak dikkatimi çekti.

İlerleyen dönemlerde servisin üye firma kapsamının genişleyeceğine ve Web 2.0'ın temel değerlerinden kullanıcı etikleşimine yer vereceğinden de şüphem yok. Aslına bakarsanız servisin yaratıcıları kullanıcı etkileşimi tarafını bir tür öneri olarak da kabul edebilirler.

Servsin mevcut ziyaretçi istatistikleri göz önüne alındığında özellikle kullanıcı etkileşimini yakalayabilmek UygunTeklif.com için büyük değer yaratacaktır.

Eğer birden fazla firmadan herhangi bir ihtiyacınız için teklif almak durumundaysanız, UygunTeklif.com göz önünde bulundurulması gereken bir servis diyebilirim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.