Video alanında yeni oyuncu Zaplat.com

Zaplat.comİlk bakışta başarılı bulduğum tasarımı ve sistemi ile ülkemizin video servisleri arasına yeni oyuncu olarak Zaplat.com katıldı.

Video oynatıcılarının keyifli tasarımının yanında, video sonlarında YouTube havasındaki "Tekrar İzle", "Arkadaşına Gönder" ve ilgili videolar özellikleri de servisin uzun bir çalışma ile yayına alındığı düşüncesini yarattı ki bu sebeple biraz daha beğendim.Zaplat.com'da video oynatıcısının altında görmüş olduğum bir ikon, acaba videoları bilgisayara indirmeye izin mi verecekler diye düşündürdü ama şu an için çalışmadığından sonuca varamadım.

Zaplat.com

Servis kapsamında Fragmanlar, Kısa Filmler, ZapStar, Kanallar ve Gruplar gibi farklı bölümler mevcut. Görünen o ki, Zaplat.com komünite özelliğini sadece video gösterim servisi olmasının üzerinde tutmak istiyor.

Diğer tüm video servislerinde olduğu gibi Zaplat.com'da da aile filtresi mevcut ancak varsayılan olarak bu seçimin "kapalı" konumda olması beni biraz şaşırttı.

Zaplat.com hakkında önümüzdeki günlerde detaylı bilgi alacağımı sanıyorum ve bu bilgiler gelir gelmez sizlerle de elbette paylaşıyor olacağım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.