SinekShop.com ve farklı t-shirtleri

SinekShop.com yaklaşık 2 hafta önce ülkemizdeki yeni nesil web girişimleri arasında farklı modeliyle yerini aldı. T-shirt satışı gerçekleştiren ve kullanıcıları ile farklı uygulamaları sayesinde etkileşim yaratan servisin birbirinden ilginç ürünleri sektöre yeni bir soluk getirecek gibi gözüküyor.

Servisin yaratıcılarının belirttiğine göre şu an için sadece kendi tasarım ve fikirlerini üreten firmanın amacı, tshirthell.com ve threadless.com gibi alışverişi etkileşimle birleştiren bir servis olmak.

Hareketli tasarımı ile göz dolduran SinekShop.com, asp, javascript ve ajax altyapısı üzerine kurulmuş.

SinekShop.com'da birbirinden eğlenceli ürün kategorileri arasında akla zarar ürünler, taraftar ürüneri, müzik ve film ürünleri gibi bölümlerden kredi kartı, banka havalesi ve posta çeki ile alışveriş yapmak mümkün. Diğer taraftan yetkililerinin verdiği bilgiye göre yakında kargo firmaları ile anlaşmalı kapıda ödeme sistemi de devrede olacakmış.

SinekShop.com

Kısa vadede ürünlerini dünyaya da açıp İngilizce ve stratejileri doğrultusunda Almanca, İspanyolca, Rusça gibi farklı dillerde de hizmet vermeyi hedefliyorlar.

Servisin gelir paylaşımı alanında da bir modeli ve uygulaması mevcut. Sinek Çöplüğü adını verdikleri iş ortaklığı sistemleri kapsamında, başvuru yapan ve onaylanan siteler program dahilinde firma tarafından sunulan HTML kodlarını sitelerine ekleyebiliyor ve yönlendirilen müşterinin yaptığı her alışverişten pay alabiliyorlar olacaklar. Bu iş ortaklığı servisinde yer almak isteyen site sahiplerinin firma yetkilileri ile şimdiden irtibata geçip, ön elemede değenlendirmeye alınabilecekleri de SinekShop.com tarafından özellikle bildirildi.

Farklı alanlarda web girişimlerinin olması ülkemizdeki fırsatların değenlendirilmesi adına önemli bir yaklaşım diyebilirim. Diğer taraftan gelir paylaşımının da sektörde hareketlilik yaratmak için büyük bir rol oynadığını söylemeliyim.

Bu özellikleri ile SinekShop.com eminim yakın zamanda kullanıcıların ilgisini çekecek ve hedeflerine ulaşmak için ilk aşamayı geçecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.