Zapr ile dosyaları göndermeden paylaşın

Zapr ile dosyaları göndermeden paylaşın

Bilgisayarınızdaki dosyalara link yaratıp onları arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan yeni bir uygulama hayatımıza girdi. Zapr isimli bu yeni nesil web girişimi sayesinde bilgisayarınızdaki dosyalara link oluşturabilir ve bu linkleri arkadaşlarınıza e-mail veya mesajlaşma programları ile gönderebilirsiniz.

Zapr'ın dosya boyutu limiti bulunmuyor ve bilgisayarınızdan direk link yarattığı için hiçbir şekilde sunucuya dosya göndermeniz de gerekmiyor.

Sistem ana hatlarıyla şöyle çalışıyor: İstediğiniz arkadaşınızın e-mail adresini Zapr'a ekliyorsunuz ve seçtiğiniz dosyayı sürükle bırak yöntemi ile kişinin ismine bırakıyorsunuz. Zapr bu dosyaya bağlı bir link oluşturuyor ve bunu seçtiğiniz kişiye e-mail yoluyla gönderiyor ve arkadaşınız paylaştığınız dosyayı bu linkten indirebiliyor.

Zapr.net

Zapr'ın bir diğer güzel özelliği de grup oluşturabilmeniz. Tek arkadaşınızla dosya paylaştığınız gibi oluşturduğunuz grup ile de aynı yöntemle paylaşım gerçekleştirebiliyorsunuz.

Zapr dosyalarda olduğu gibi klasörleri de paylaşmanıza imkan tanıyor.

Sistemi inceledikçe çok çeşitli kullanım alanları bulmanız mümkün. Web sitenize dosya linki eklemek yada kendi bilgisayarınızdaki dosyalara web browser'ınız üzerinden ulaşmanız Zapr ile gerçekleştirebileceğiniz diğer seçenekler.

Bu arada unutmadan servis tamamen ücretsiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.