Snapchat'in yeni özelliklerine dair bilmeniz gerekenler

Snapchat'in yeni özelliklerine dair bilmeniz gerekenler

Snapchat'in özelliklerini kopyalamasına devam eden Instagram'a karşılık Snapchat yeni özellikleri ile yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 2017'nin ilk çeyrek sonuçlarını ve 2.2 milyar dolar net zarar açıklayan Snapchat, Bu ayın başında pek çok yeni özelliği de kavuştu.

Sihirli silgiden tutun da sonsuz Snap'lere kadar pek çok yeni özellik sunmaya başlayan Snapchat, gelen büyük güncelleme sayesinde daha kullanışlı bir platforma dönüştü. Sonsuz Snap, sihirli silgi, emojilerle çizim ve loop video desteğine kavuşan Snapchat'in yeni özelliklerini nasıl kullanabileceğinizi yazımızda detaylı bir şekilde anlattık.

Sonsuz Snap'ler

Kullanıma sunulduğu ilk günden bu yana en fazla 10 saniyeye kadar Snap gösterimlerine izin veren Snapchat, gelen güncellemeyle birlikte Sonsuz Snap seçeneğini de kullanıma sunuldu. Saniye seçeneğinin en altına konumlandırılan sınırsız seçeneği, 10 saniyeyi kısa bulan kullanıcılar tarafından sıkça kullanılacaktır.

Sihirli silgi

Güncellemenin en ilgi çekici yeniliği olan Sihirli silgi, çektiğiniz Snap içindeki herhangi bir nesneyi silmenize olanak sağlıyor. Başarılı bir şekilde çalışmasının yanı sıra kolay kullanımı sayesinde oldukça beğeni toplayan sihirli silgi, şimdiden Snapchat'in en sevilen özelliklerinden biri olmayı başardı. Sihirli silginin Snapchat'in sağ üst köşesinde makas simgesinden kullanılabileceğini de ekleyelim.

Emojilerle çizim

Uzun süredir çizim ve yazı özelliklerine sahip olan Snapchat, güncellemeyle birlikte hayatımızı yavaş yavaş ele geçiren emojilerle çizim yapabilme yeteneğine de kavuştu. Yine sağ üst köşede bulunan çizim simgesi seçildiğinde renklerin en altında bulunan kalp simgesi sayesinde kullanılabilen emoji ile çizim yeteneği, oldukça ilginç Snap'lerin oluşturulmasına imkan tanıyor.

Loop video desteği

En büyük rakibi konumunda olan Instagram'ın Boomerang'ına benzer bir loop video desteğine kavuşan Snapchat, uygulama sayesinde kaydedilen videolara sonsuz tekrar veya bir kere tekrar gibi özellikler kazandırabiliyor. Video kaydedildikten sonra sağ taraftaki simgelerin en altında bulunan loop seçeneği, Instagram'daki Boomerang özelliğini sevenler için başarılı bir alternatif.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.