Apple Store Türkiye, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ön sipariş kabul etmeye başladı

Apple Store Türkiye, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ön sipariş kabul etmeye başladı

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın 26 Eylül'de Türkiye'de satışa sunulmasından önce Apple Store Türkiye, cihazlar için ön siparişleri kabul etmeye başladı.

Online mağazasında ilgili rezervasyon sayfasını devreye alan Apple'ın Türkiye'deki kullanıcıları, buraya giderek iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ön sipariş verebiliyor. Ürünlerin 16, 64 ve 128 GB'lık modellerinin stok durumlarını görebileceğiniz sayfada, siparişinizi veriyor ve cihazınızı 26 Eylül'den itibaren Apple'ın Zorlu Center'daki mağazasından teslim alabiliyorsunuz.

Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle 10 milyon satış adetine ulaşan Apple'ın yeni rekoru, stok sıkıntılarını da beraberinde getirdi. Ön sipariş, mağazaya gidip hayal kırıklığına uğramaktan daha iyi bir seçenek olabilir. Diğer taraftan 26 Eylül'den itibaren ürünlerin stok durumlarını kontrol etmek için de sayfayı kullanabilirsiniz.

apple ön

Ön sipariş için buraya gitmeniz ve Rezervasyon Yapın seçeneğini takip etmeniz gerekiyor. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus fiyat ve model detayları için ilgili yazımız da burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.