Zorlu Holding’in girişimcilik platformu Parlak Bi’Fikir’den çıkıp Vestel Ventures’tan yatırım alarak 2020 yılında kurulan ConectoHub, Banu Akgül ve Emre Akyol tarafından hayata geçirildi. Şirketin iki kurucu ortağının da organizasyonların yüksek katma değerli çıktı üretmesi için yola çıkan eski kurumsal yöneticiler olduğunun altını çizelim. Banu Akgül ve Emre Akyol'un temel amaçları ise organizasyonların hedeflerini merkezine alarak hedefe yönelik çalışmayı teşvik edecek verimli bir sistem yaratmak.
ConectoHub’ın kurulumundan itibaren entegre çalışan iki sistem tasarlandı. İş yönetim modülü sayesinde proje, görev ve takım yönetimi yapılırken İş Yönetimi ile entegre OKR modülü sayesinde kişi-takım ve şirket hedefleri uygulamadaki projeler ve görevler ile entegre edilerek hedef ilerlemeleri otomatik olarak iş verileri ile yapılıyor. Hem web hem de mobil uygulamaları ile her yerden işinizi yönetmenizi sağlayan platformun dört ana faydası var.
Her yerden işinizi yönetmenizi sağlayan platformun dört ana faydası mevcut
Platform, organizasyondaki herkes hedeflerini ve hedeflerine erişmek için yapması gereken işleri görüyor. Proje, görev ve takım yönetimi tek platformdan yapılarak verimli bir çalışma sistemi sağlanıyor Hedef ilerlemeleri otomatik olarak iş verileri ile yapılıyor, yani her hiyerarşi için iş performansı şeffaf bir şekilde ölçülmüş oluyor. Kişi-takım ve şirket bazında her hiyerarşide iş ve performans metriklerine anlık erişilerek erken risk tahminlemesi yapılıyor.
Özellikle pandemi sonrasında uzaktan ve hibrit çalışma modellerinin artması ile birlikte verimli çalışma, dataya tek platformdan erişim büyük önem kazandı. Şirketlerde takımların ihtiyaçlarına göre görev, proje ve hedef yönetimi için birden fazla ve farklı uygulamalar kullanılıyor.
Teknik olmayan ekipler de kolay bir şekilde kullanabiliyor
Çoğu zaman da teknik olmayan satış pazarlama, insan kaynakları gibi ekipler bu tür araçların kullanıcı dostu olmayan arayüzleri ve karmaşık yapılarından dolayı kullanmayıp mail, WhatsApp ve ortak Excel dosyaları üzerinden çalışmak zorunda kalıyor. ConectoHub'ın tasarlanırken farklı yapıda ekiplerin veya şirketlerin kendi ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekleri esneklikte, teknik olmayan ekiplerin de kolay bir şekilde kullanabilmelerini sağlayan sade ve kolay arayüzlerle tasarlandığı belirtiliyor.
Kurumların içinden çıkarak ihtiyacı görmeleri ve kullanıcılarını merkeze almaları ile birlikte hem Türkiye’nin en büyük şirketlerinin hem de girişimlerin -özellikle teknik olmayan ekiplerinin- kullanmaya bağladığı bir platform haline geldi. Artık global bir marka olma yolunda ilerleyen ConectoHub'ın bugün ProductHunt lansmanının da yapıldığını hatırlatalım.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap