Ultimate Fighting Championship, Chiliz iş birliği ile kendi blockchain tabanlı taraftar token'ını piyasaya sürüyor

Karma dövüş sanatları organizasyonu Ultimate Fighting Championship, Chiliz iş birliği ile kendi blockchain tabanlı taraftar token'ını piyasaya sürdüğünü açıkladı.
Ultimate Fighting Championship, Chiliz iş birliği ile kendi blockchain tabanlı taraftar token'ını piyasaya sürüyor

Karma dövüş sanatları organizasyonu Ultimate Fighting Championship, Chiliz iş birliği ile kendi blockchain tabanlı taraftar token'ını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Chiliz ve Socios'un diğer taraftar token'larına benzer şekilde, UFC taraftar token'ı da özel içeriğe erişim, VIP ödüller, promosyonlar, yarışmalar gibi yeni hayran katılımı fırsatlarını etkinleştirmek için tasarlanıyor. UFC, kendi sitesinden yaptığı açıklamada token'ların 20 milyon arza sahip olacağını belirtti. 

UFC'nin global tüketici ürünleri başkan yardımcısı Tracey Bleczinski, UFC'nin dünya çapında 625 milyondan fazla taraftarı olduğunu; token'ların, bu kişileri UFC'ye yaklaştırmak ve aynı zamanda spora olan tutkularını ödüllendiren özgün bir ürün aracılığıyla onlarla bağlantı kurmak için benzersiz bir yol olduğunu söylüyor. Chiliz ve Socios CEO'su Alexandre Dreyfus ise kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla UFC token'larının başka hiçbir yerde ön satış yapılmadan yalnızca Socios uygulamasında kullanılabileceğini söyledi.

UFC ve Chiliz ilk olarak geçtiğimiz yıl, UFC taraftarlarının deneyimler ve ödüller için Chiliz'in yerel token'ı CHZ'yi kullanmalarına izin veren bir iş birliği yapmıştı. Yani iki oluşumun birlikteliği yeni haberden öncesine dayanıyor. Aslında UFC de son zamanlarda kripto para konusunda farklı adımlar atıyor. Zira şirket, geçtiğimiz mart ayında kripto ile çalışan online spor kitabı Stake.com ile de özel bir ortaklık yapmıştı. 

UFC, Chiliz'in 2021 için global genişleme planlarına sahip olduğunu ve ABD, İngiltere, Asya ve Güney Amerika'da daha birçok token lansmanını hedeflerken, Avrupa'daki mevcut varlığını da artıracağını açıkladı. Chiliz'in daha önce, FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, AC Milan ve Manchester City gibi kulüplerle de taraftar token'ları için anlaşmalar yaptığını hatırlatalım.

Chiliz'in dünya çapında birden fazla ofisi bulunuyor ve 2021'de Madrid, New York ve Sao Paulo'da yeni ofislerin açılacağı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.