Oyun tabanlı teknoloji çözümleri geliştiren Settings Labs, tohum öncesi yatırım turunu tamamladı

Settings Labs, bireysel melek yatırımcıların katıldığı tohum öncesi yatırım turunu tamamladı. Edindiğimiz bilgilere göre Settings Labs, 800 bin TL yatırım aldı.
Oyun tabanlı teknoloji çözümleri geliştiren Settings Labs, tohum öncesi yatırım turunu tamamladı

Şirketler için oyun tabanlı teknoloji çözümleri sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Settings Labs, bireysel melek yatırımcıların katıldığı tohum öncesi yatırım turunu tamamladı. Edindiğimiz bilgilere göre Settings Labs, 800 bin TL yatırım aldı. Yatırımcıların kim olduğu ve şirket değerlemesi ile ilgili 

Settings Labs'in bizimle paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım yazılım Ar-Ge ekibinin büyütülmesi için kullanılacak. 2019 yılında Çağan Yıldırım ve Cem Özdemir tarafından kurulan Settings Labs, işe alımdan oryantasyona, eğitim süreçlerinden çalışan motivasyonu ve etkileşimine kadar, çalışan yaşam döngüsünün her adımına dokunan oyun tabanlı çözümler geliştiriyor.

Settings Labs'in temel amacı ise mobil, web, sanal gerçeklik oyunları ve e-spor aracılığıyla şirketlerin kültürel dönüşüm çalışmalarını zenginleştirmek.

Pandemi bittiğinde oluşacak yeni normallerde ofislerin küçüleceğini, bir haftada dönüşüme uğrayan dijital ve uzaktan çalışma modellerinin kalıcı hale geleceğini ve en önemlisi çalışanların bağlılığı, şirket kültürü, yetenek ve performans yönetimi gibi süreçleri ilerletebilmek için verinin vazgeçilmez olacağını belirten Settings Labs kurucu ortağı Çağan Yıldırım, oyunun ve oyunlaştırılmış süreçlerin, mevcut çalışanları ve adayları tanıma konusunda çok önemli veriler sağladığını da aktardı.

Geliştirdikleri API ile oyun ve oyunlaştırılmış süreçleri kullanarak çalışan deneyimine yeni bir perspektif kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Yıldırım, böylece şirketlerin çalışanlarını daha iyi anlamasına ve onlar için doğru adımlar atmalarına yardımcı olduklarını da dile getirdi.

Kendi remote mülakat oyunları ve VR eğitim uygulamalarını geliştiren Settings Labs, çok yakında SaaS modeliyle gelir üretecek oyun platformunun da yayına girmesiyle birlikte global pazara açılmayı hedefliyor. Edindiğimiz bilgilere göre Settings Labs, 2021 yılı içinde globale açılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.