Veri tabanında Y Combinator, Andreessen Horrowitz ve Sequoia gibi yatırım fonlarını bulunduran Investor Intelligence, girişiminize yatırımcı bulmanızı sağlayan bir platform olarak konumlanıyor. Şimdiye kadar 47 farklı girişimin yatırımcı bulmasını sağlayan Investor Intelligence'ın veri tabanında 30 binden fazla yatırımcı yer alıyor.
Aylık 2 binden fazla girişim tanıtımına ev sahipliği yapan Investor Intelligence'ın 100 milyon dolardan fazla yatırıma aracılık ettiğini de ekleyelim. Investor Intelligence'ın oluşturduğu platform üzerinden yatırımcıları aratabiliyor ve analiz edebiliyorsunuz. Bunun ötesinde yatırımcılarla yine platform üzerinden iletişim kurabilmeniz de mümkün. Dolayısıyla tohumlama ve büyüme yatırımı almak isteyen girişimcilerin şansını Investor Intelligence'da da deneyebileceklerini söyleyebiliriz.
Investor Intelligence, girişimcilerin doğru yatırımcıya ulaşması için flowmetrics alt yapısından faydalanıyor. Böylece girişimcilere yatırımcılarla ilgili analizler sunmanın yanı sıra filtreler aracılığıyla da girişiminize uygun yatırımcılar bulmanızı sağlıyor. Aynı zamanda yatırımcıların geçmiş yatırımlarını ve iletişim ağını da ilginize sunan Investor Intelligence, girişiminizin yatırımcının ilgi alanıyla uyumluluğunu görebilmenizi mümkün kılıyor.
Melek yatırmcılardan, yatırım sermayelerine ve hatta yatırım fonlarına kadar ciddi bir veri tabanına sahip olan Investor Intelligence'ın önemli bir kaynak olarak konumlandığını söyleyebiliriz. Yatırımcıların e-posta adresleri, sosyal profilleri ve telefon numaraları gibi birçok iletişim bilgisini muhafaza eden Investor Intelligence, yatırımcılarla kurduğunuz iletişim sürecini ise sizin kontrolümüze bırakıyor.
Bu araştırma sürecinin sonucunda kendi e-postanız üzerinden yatırımcılarla iletişime geçebiliyor ve bu süreçte Investor Intelligence devre dışı bırakabiliyorsunuz. Bu arada listeler oluşturarak hangi yatırımcıların e-postanızı açtığını, okuduğunu veya size cevap yazdığını görüntüleyerek gerçek zamanlı bir rapor alabiliyorsunuz.
Son olarak Investor Intelligence'a kayıt olurken şirketin aylık geliri, endüstrisi, alınan yatırımlar, yatırım aşaması ve yatırım türlerini belirtmeniz gerektiğini de belirtelim.
Eğer Investor Intelligence'a bir şans vermeyi düşünürseniz, şirketin Free, Basic ve Professional başlıkları altında 3 farklı paketi bulunuyor. Ücretsiz pakette yatırımcı veritabanına erişerek analiz yapabiliyorsunuz ancak yatırımcılarla iletişime geçmeniz söz konusu değil. Aylık 99 dolara gelen Basic paketi ise ücretsiz pakette sunulan özelliklerin yanı sıra 150 yatırımcıya kendinizi tanıtmanızı sağlıyor. Investor Intelligence'ın Professional paketinde ise ayda 299 dolara sınırsız sayıda yatırımcıyla iletişime geçmeniz sağlanıyor.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap