Kişisel fitness ve beslenme koçu Fitwell, yeni özellikler kazandı

Kişisel fitness ve beslenme koçu Fitwell, yeni özellikler kazandı

Sağlığına dikkat etmek isteyen kullanıcılara kişisel koçluk desteği veren sağlık ve fitness uygulaması Fitwell, en son sürümü ile hem yeni kamera özelliğini hem de Aktivite ve Beslenme puanı özelliğini kullanıcılarına sundu. Sunduğu yeni özellikler ile kullanıcılarının deneyimlerini kolaylaştırırken başarı oranlarını da yükletmeyi planlayan Fitwell, geçtiğimiz yılın Şubat ayında da Founders Factory liderliğinde 2,3 milyon TL yatırım alarak Londra ofisini açmıştı.

Uzun vadeli fitness hedeflerini kolay yönetilebilir günlük hedeflere bölmenin kullanıcılarının başarı oranlarını yükselteceğini öne süren Fitwell, kullanıcılarının başarı oranlarını yükseltmek için bir puanlama sistemi geliştirdi. Yalnızca günlük adım sayınızı değil aynı zamanda egzersiz rutininizi, beslenme bilgilerinizi ve günlük hedeflerinizi de analiz eden Fitwell, elde ettiği verileri bir ölçü birimi altında toplayarak kullanıcılarına antrenman ve beslenme hedeflerinin ne kadar iyi takip ettikleri hakkında bilgi sunuyor.

Kullanıcıların başarını oranını artıracak

Bu puana bakarak günlük yaşamınızda ne kadar sağlıklı olduğunuzu daha kolay anlayabilmenizi hedefleyen Fitwell, temelde kullanıcılarının başarı oranlarını artırmayı planlıyor. Aktivite ve Beslenme puanı ile kullanıcılarının günlük aktivitelerini takip ederek büyük sonuçlar elde etmelerine ve yaşam boyu alışkanlıklar kazanmalarına yardımcı olmayı hedeflediklerini belirten Fitwell kurucusu ve CEO'su Barış Özaydınlı, sadece her gün 100 puan almayı hedefleyerek başarı şansınızı yükseltmiş olacağınızı da sözlerine ekledi.

Bir diğer yenilik olan kamera özelliği ise devamlı fotoğraf çekerek bir görsel günlük yaratmanızı ve gelişiminizi daha yakından takip etmenizi olanak sağlıyor.

Yapılan araştırmalara göre benzer istekleri olan bir topluluğun parçası olmak, insanların daha fazla sorumluluk sahibi olmalarını sağladığını dile getiren Özaydınlı, fotoğraflarınızı çevrenizdeki kişilerle paylaştığınızda, atladığınız egzersiz günlerinizin veya seçtiğiniz sağlıksız öğünlerin artık sadece size özel değil sosyal bir duruma dönüştüğünü ve bu gibi kaçamaklardan uzak durmaya başladığınızı belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.