Yerli ColorKuler, Instagram hesabınızın renk paletini çıkarıyor

Yerli ColorKuler, Instagram hesabınızın renk paletini çıkarıyor

Instagram hesaplarının renk paletlerini çıkaran ColorKuler, kısa süre içinde büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. 19 Haziran tarihinde kullanıma açılan ColorKuler, toplamda 180 ülkeden trafik almayı başardı. Yaklaşık 15 gün içinde 280 bin tekil trafik alan ColorKuler, tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. ColorKuler'in en çok ABD, Endonezya ve Meksika'dan trafik aldığını da ekleyelim.

Mucahit Tutuncu ve İmren Karyağdı tarafından bir hafta sonu projesi olarak yapımına başlanan ColorKuler, 1 gün içinde geliştirildi. Product Hunt'ta lansmanı yapılan ürün, öne çıkanlar arasına yükseldi ve epey ilgi gördü. ColorKuler, markalar ya da şöhretler gibi Instagram'ı profesyonel bir şekilde kullananlar için oldukça kullanışlı bir araç. Kullanıcıya Instagram paylaşımlarının ağırlıkla hangi tonlarda olduğunu söyleyen araç, bu sayede takipçilerinizde nasıl bir etki yarattığınızla ilgili fikir veriyor.  Zira markaların renkleri ve bunun tüketicide uyandırdığı hisler uzun zamandır tartışılan konular.

Ücretli versiyonu da gelecek

Belirlenen Instagram hesabındaki fotoğraflardan bir renk paleti çıkartan ColorKuler'i kullanmak ise oldukça kolay. ColorKuler'in  fotoğraf paylaşılmamış ve gizli hesap özelliğinin aktif olduğu hesaplarda kullanılamadığını da belirtelim. Yukarıda da belirttiğimiz üzere ücretsiz olan ve herhangi bir gelir modeline sahip olmayan ColorKuler, piyasada önemli bir ihtiyaca yanıt verdiği için rakipsiz.

Tabii ki tekil fotoğraflar üzerinden renk paleti çıkaran uygulamalar olsa da, Instagram hesapları üzerinden renk paleti çıkaran bir çözüm yok. ColorKuler'in şu anki versiyonu ücretsiz olarak kullanılmaya devam edilebilecek fakat ekibinin ücretli bir versiyon üzerinde çalıştığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.