Furby furyası Furby Connect ile geri dönebilecek mi?

Furby furyası Furby Connect ile geri dönebilecek mi?

Doksanlı yılların sonunda dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca satmayı başaran Furby oyuncaklar, günümüz şartlarına ayak uydurmasını sağlayacak güncellemelerle birlikte yeniden piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Furby Connect adını verilen yeni Furby'ler, Furby Connect World uygulamasıyla eş zamanlı olarak çalışıyor. Uygulama üzerinden yeni güncellemelerle geliştirilecek olan yeni Furby Connect'ler böylece farklı şeyler öğrenebilecek. Güncellenen Furby'ler LCD ekran olan göz bölümünden 150'den fazla renkli animasyonu görüntüleyebilecek. Çocuklara arkadaşlık yapması beklenen Furby oyuncaklar, uygulamalar aracılığıyla çocuklarla iletişim kurabilecek ve yeni kelimeler öğrenebilecek.

4 adet kalem pille çalışacak Furby Connect'in bir diğer yeni özelliği ise uyku bandı göz maskesi. Bu uyku bandı sayesinde Furby'i uyutabilecek ve göz maskesini çıkardığınızda Furby'yi uyandırabileceksiniz. İlk kez Amazon üzerinden özel olarak satışa çıkan Furby Connect'lerin fiyatı 99 dolar olarak belirlenmiş ve 12 Temmuz'dan itibaren piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.