100 milyon dolar yatırım alan Swiftly Systems'ın değerlemesi 1 milyar dolara ulaştı

Swiftly Systems tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. Alınan 100 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Swiftly Systems girişiminin değerlemesi 1 milyar doların üzerinde çıktı.
100 milyon dolar yatırım alan Swiftly Systems'ın değerlemesi 1 milyar dolara ulaştı

Odağına perakendecileri alan Seattle merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan Swiftly Systems, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Swiftly Systems tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. 

Alınan 100 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Swiftly Systems girişiminin değerlemesi 1 milyar doların üzerinde çıktı. Hatırlatmak gerekirse Swiftly Systems, en son geçtiğimiz Mart ayında Wormhole Capital liderliğinde yine 100 milyon dolar yatırım almıştı. 

2022 yılı içinde önemli bir büyüme yaşayan Swiftly Systems, aldığı 100 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırımı ise 215 milyon dolara çıkardı. Swiftly Systems'ın C serisi yatırım turu, BRV Capital Management liderliğinde gerçekleşti.

2018 yılında Daniel Kim, Henry Kim, Karen Ho ve Sean Turner tarafından ABD'de kurulan Swiftly Systems, sağladığı çözümler ile birlikte perakendecilerin mobil uygulamalarını ve web sitelerini daha iyi bir hale getirmelerine yardımcı oluyor. 

Çözümleri ile birlikte perakendecilerin müşterilerine daha iyi bir deneyim sunmasını sağlayan Swiftly Systems, müşterilerinin mobil uygulamalarında ve web sitelerinde gösterdiği reklamlar üzerinden gelir elde ediyor. Swiftly Systems tarafından aktarılan bilgilere göre girişimin 22 binden fazla aktif müşterisi de bulunuyor. Swiftly Systems'ın müşterileri arasında ise genellikle marketler ve eczaneler yer alıyor. 

Swiftly Systems'ın paylaştığı bilgilere göre alınan 100 milyon dolarlık yeni yatırım, şirketin hızlı büyümesini sürdürmesi ve yeni pazarlara açılması için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.