Canva'nın Visual Worksite ile gelen yenilikleri: Dokümanlar, Beyaz Tahtalar, Veri Görselleştirme ve daha fazlası

Canva, herkesin dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir cihazda görsel olarak iletişim kurmasını sağlamak için oluşturulan bir dizi yeni iş yeri ürünleri ve özelliklerini duyurdu.
Canva'nın Visual Worksite ile gelen yenilikleri: Dokümanlar, Beyaz Tahtalar, Veri Görselleştirme ve daha fazlası

2013'te piyasaya sürülen grafik tasarım platformu Canva, herkesin dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir cihazda görsel olarak iletişim kurmasını sağlamak için oluşturulan bir dizi yeni iş yeri ürünleri ve özelliklerini duyurdu. Avustralyalı şirket, bu kapsamda Canva Create etkinliğinde Visual Worksite adlı bir paket tanıttı. Bu pakette Dokümanlar, Beyaz Tahtalar, Web Siteleri, Video, Veri Görselleştirme gibi özellikler karşımıza çıkıyor. 

Canva Dökümanlar: Bu özellik geleneksel metin belgelerini görsel olarak daha çekici hale getiriyor, aynı zamanda yorumlar ve gerçek zamanlı iş birliği gibi temel iş birliği özelliklerini de içeriyor. Kullanıcılar ayrıca Canva'nın 100 milyondan fazla tasarım varlığı kitaplığına erişebiliyor ve belge oluşturmaya yönelik kişiselleştirilmiş bir yaklaşım için bunları işlerine yerleştirebiliyor. 

Canva Web Siteleri: Gerekli teknik becerilere sahip olmadan herhangi bir cihazdan görsel olarak çekici ve etkileşimli web siteleri oluşturmaya yardımcı oluyor. Yüzlerce profesyonel düzeyde web sitesi şablonu ile özelleştirilebilir etki alanları ve ayarlanabilir sayfa yükseklikleri ile son derece güvenli ve isteğe bağlı olarak şifre korumalı bir web sitesi dakikalar içinde oluşturulabiliyor ve yayınlanabiliyor. 

Canva Beyaz Tahtalar: Yapışkan notlardan resimlere ve diyagramlara, beyin fırtınasını yolunda tutmak için senkronize zamanlayıcıya ve daha fazlasına kadar bu yeni ürün, dağıtılmış ekiplerde iş birliğini ve üretkenliği teşvik etmeyi odağına alıyor. 

Video Arka Plan Kaldırıcı: Kullanıcılar tek bir tıklamayla herhangi bir videonun arka planını kaldırabiliyor, bu da geniş bütçeler veya karmaşık yazılımlar olmadan profesyonel görünümlü içerik oluşturmayı kolaylaştırıyor. 

Canva Print'in Genişletilmesi: Bugün itibarıyla herkes Canva Print aracılığıyla 35'ten fazla ürünü basabiliyor ve rekor sürede kapılarına teslim ettirebiliyor. Buna davetiyelerden el ilanlarına, fotoğraflardan kapüşonlulara hemen hemen her şey dahil.

Veri Görselleştirme: Geçtiğimiz şubat ayında Flourish'i satın alan Canva, böylece yoğun veri ve istatistikleri basit, net ve anlaşılması kolay etkileşimli veri görselleştirmelere dönüştürmeye başlıyor.

Sunumlar için Uzaktan Kontrol: Canva, sunum ürününe uzaktan sunum kontrolü ekleyerek birden fazla sunucunun sunumlarının akışını yeni bir sanal tıklama kullanarak herhangi bir cihazdan kontrol etmesine olanak tanımaya başlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.