Kondukto, 1 milyon dolar tohum yatırım aldı

Kondukto tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 1 milyon dolar tohum yatırım aldı. Kondukto'nun 1 milyon dolarlık yatırımı, ScaleX Ventures tarafından yapıldı.
Kondukto, 1 milyon dolar tohum yatırım aldı

Siber güvenliğe odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Kondukto'nun tohum öncesi yatırım turunda 220 bin dolar yatırım aldığını 2019 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Kondukto, 3 yıllık sürecin ardından yeni bir yatırım aldı.

Kondukto tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 1 milyon dolar tohum yatırım aldı. Kondukto'nun 1 milyon dolarlık yatırımının ScaleX Ventures tarafından yapıldığını da paylaşalım. Kondukto'nun değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Kondukto ekibinin bizimle paylaştığı bilgilere göre alınan 1 milyon dolarlık yeni yatırım, halihazırda belli bir olgunluğa erişmiş olan ürünlerinin globaldeki bilinirliğinin artırılması ve ölçeklenebilir bir satış operasyonunun ilk adımlarının atılması için kullanılacak.

Kondukto'nun yaklaşık 3 yıldır piyasada olan ürünleri ile birlikte özellikle 2022 yılında ABD, İngiltere, Latin Amerika ve İsveç'ten müşteriler elde ettiğini de ekleyelim. Cenk Kalpakoğlu ve Can Taylan Bilgin tarafından kurulan Kondukto, siber güvenliğin uygulama güvenliği tarafında ürün geliştiriyor.

Yazılım geliştirme süreçlerinde uygulama güvenliği mühendislerinin işlerini otomatize eden, bulguların bulunmasından çözümüne kadar olan bütün süreci yöneten bir platform olan Kondukto, dünyada Application Security Orchestration & Correlation (ASOC) adıyla anılan bir alanda hizmet sunuyor.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Kondukto kurucu ortağı Can Taylan Bilgin, Amerika pazarında gerek Fortune 500 şirketlerinden gerekse hızla büyüyen girişimlerden elde ettikleri müşterilerin onları heyecanlandırdığını ve ScaleX’in desteğiyle kısa sürede globalde aranan çözüm haline geleceklerini düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.