Gelişmekte olan piyasalara odaklanan AbbeyCross, 2,47 milyon dolar yatırım aldı

AbbeyCross tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,47 milyon dolar tohum öncesi yatırım aldı. AbbeyCross'un tohum öncesi yatırım turu, Third Prime liderliğinde gerçekleşti.
Gelişmekte olan piyasalara odaklanan AbbeyCross, 2,47 milyon dolar yatırım aldı

Gelişmekte olan piyasaların para birimlerinin piyasa altyapısını geliştirmeye odaklanan bir finans çözümü olarak karşımıza çıkan AbbeyCross, yatırım aldığını duyurdu. AbbeyCross tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,47 milyon dolar tohum öncesi yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre AbbeyCross'un tohum öncesi yatırım turu, Third Prime liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Third Prime'ın haricinde ise Communitas Capital ve finans dünyasında aktif olarak yer alan 11 melek yatırımcı da katıldı.

Gelişmekte olan piyasaların para birimlerinin piyasa altyapısını iyileştirme hedefi ile yola çıkan AbbeyCross, 2021 yılında Adrian Brown ve Michael Robertson tarafından Londra'da kuruldu. B2B bir çözüm sunan AbbeyCross, global bankalar ve bankaların para birimi tedarikçilerinin yanı sıra diğer finansal hizmet sağlayıcılar ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Özellikle fiyat şeffaflığına odaklanan AbbeyCross'un temel hedefi ise gelişmekte olan piyasaların para birimlerinin verimsizlikleri ortadan kaldırmak. AbbeyCross, müşterileri için teknik ve operasyonel verimliliğin yanı sıra maliyet tasarrufu da sunuyor.

Tohum öncesi turu için finans ve ödeme teknolojileri pazarından bu kadar büyük bir destek görmekten dolayı çok heyecanlı olduklarını belirten AbbeyCross kurucusu ve CEO'su Mike Robertson, AbbeyCross çözümünü geliştirmeyi ve gelişmekte olan piyasaları daha iyi hale getirmeyi sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.

Yapılan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Third Prime kurucu partneri Keith Hamlin ise AbbeyCross ekibinin hizmet sundukları alana zengin bir bilgi ve deneyim getirdiğini paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.