Adam Neumann'ın yeni girişimi Flow, Andreessen Horowitz'ten 350 milyon dolar yatırım alacak

The New York Times'ın şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Flow, Andreessen Horowitz'ten 350 milyon dolar büyüklüğünde bir yatırım alacak.
Adam Neumann'ın yeni girişimi Flow, Andreessen Horowitz'ten 350 milyon dolar yatırım alacak

WeWork'ün eski CEO'su Adam Neumann'ın yeni girişimi olan Flowcarbon'un a16z liderliğinde 70 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. WeWork'ün yükseliş ve çöküş dönemlerindeki en önemli isim konumunda bulunan Adam Neumann, Flowcarbon'un ardından yeni bir girişim ile tekrar karşımıza çıktı.

Neumann, Flow isimli yeni girişimi ile birlikte emlak piyasasına odaklanacak. Flowcarbon ve Flow girişimleri arasında bir isim benzerliği bulunsa da iki girişimin birbirleri ile alakalı olmadıklarını da paylaşalım. Flow ile ilgili en büyük gelişme ise girişimin alacağı yatırım.

Flow girişiminin ekosistemin en önemli oyuncuları arasında bulunan Andreessen Horowitz'ten yatırım alacağı açıklandı. Yatırımın finansal boyutu ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. The New York Times'ın şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre ise Flow, Andreessen Horowitz'ten 350 milyon dolar büyüklüğünde bir yatırım alacak.

Alınacak olan 350 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Flow girişiminin değerlemesi de 1 milyar dolar barajını geçmesi de bekleniyor.

Andreessen Horowitz tarafından yapılması beklenen 350 milyon dolarlık yatırımın şirketin tek bir turda yaptığı en büyük yatırım olacağını da ekleyelim. Yatırımla birlikte Andreessen Horowitz kurucu ortağı Marc Andreessen, Flow'un yönetim kuruluna katılacak.

Şu an için sadece hazırlık aşamasındaki bir web sitesine ve "Live life in flow" sloganına sahip olan Flow girişiminin tam olarak nasıl bir çözüm sunacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Flow'un 2023 yılında lansmanını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Flow ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.