WhatsApp, Kişiler için yeni Bilgi sayfasını yayınladı

WhatsApp iOS sürümü için Kişiler kapsamında yeni Bilgi sayfasını yayına aldı. WhatsApp'a gelmesi beklenen yeni özellikler arasında Yakındaki İşletmeler ve Topluluk özellikleri yer alıyor.
WhatsApp, Kişiler için yeni Bilgi sayfasını yayınladı

WhatsApp iOS sürümü için Kişiler kapsamında yeni Bilgi sayfasını yayına aldı. Şirket, benzer bir sayfayı, bir kaç ay önce İşletme hesapları için yayına almıştı. Beta aşamasında ola özellik, beta testlerine katılan kullanıcılara kademeli olarak açılıyor. 

Özelliğin tasarımı, Ağustos ayında İşletme hesaplarında yayına alınan Kişi Bilgi sayfası ile benzerlik gösteriyor. Bu arayüz üzerinden mesaj arama süreci kolaylaştırılıyor. Aynı zamanda daha büyük arama düğmeleri ile kullanıcı deneyimi de iyileştiriliyor. 

WhatsApp'a gelmesi beklenen yeni özellikler

Kişi Bilgi sayfasının yanı sıra şirketin, işletmeler için "Yakındaki İşletmeler" isimli bir özellik üzerinde çalıştığını belirtelim. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, yakınındaki işletmeleri aratabilecek. Kısacası "Yakındaki İşletmeler" özelliği ile bulunduğunuz konuma yakın olan restoran, butik ya da market gibi işletmelere erişmeniz mümkün olacak. 

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bir diğer özellik ise topluluklar. Hatırlarsanız, İlk olarak 11 Ekim'de gündeme gelen WhatsApp topluluklarının test edilmeye başlandığını Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bu gelişmelerin ardından şirket, WhatsApp toplulukları da içeren bir güncelleme yayınlamıştı

Adminlere daha fazla yetki veren Topluluk özelliği, grup içinde grup yaratma özelliğine de ev sahipliği yapıyor.

Son dönemde yeni özelliklere yoğunlaşan WhatsApp, tıpkı WeChat gibi ödeme özelliklerinden sesli ve video aramalara kadar, güçlü bir mesajlaşma uygulaması olarak yerini sağlamlaştırıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.