TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı: Oyunun Kuralları Değil, Kendisi Değişti [Canlı Yayın]

TÜSİAD bu yıl, Dijital Türkiye Konferansı'nın ikincisini düzenliyor. "Oyunun Kuralları Değil, Kendisi Değişti” temasıyla düzenlenen konferansın gündemi ise, pandemiden sonra yeniden şekillenen dünyada dijital dönüşüm

TÜSİAD bu yıl, Dijital Türkiye Konferansı'nın ikincisini düzenliyor. “Oyunun Kuralları Değil, Kendisi Değişti” temasıyla düzenlenen konferansta, pandemiden sonra yeniden şekillenen dünyada dijital dönüşüm geniş bir perspektiften tartışılıyor.

Konferansın gündemini ise Covid-19 salgınının ivmelendirdiği dijital teknolojilerle dinamikleri hızla değişen dünyada yeni iş modelleri, veri, yeşil ve dijital ikiz dönüşüm, insan kaynağının yetkinliği, e-Pazar yerleri, geleceğin teknoloji trendleri gibi dönüşüm sürecinin ana unsurları oluşturuyor.

Açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Başkanı Serkan Sevim tarafından yapacağı konferansın ana tema konuşmalarını ise Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gerçekleştiriyor.

13 Ocak 2022 09:15'de başlayacak konferansı yukarıdaki player'dan, Webrazzi'nin YouTube kanalı üzerinden veya TÜSİAD'ın YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.