SPONSORLU

Kendi Fintech Şirketini Oluşturmak İsteyenler için: Sipay Walletgate

Ödeme sistemleri alanında kullanıcılara yenilikçi ve inovatif çözümler sunan fintech şirketi Sipay, markaların da müşterilerine fintech hizmeti verebilecekleri bir hizmet geliştirdi. Sipay Walletgate; markaları zaman, maliyet ve regülasyon süreçlerine maruz bırakmadan; elektronik para yatırma, çekme, kendi kartını çıkartma, sadakat programları ile markaların mobil cüzdanını sıfırdan başlayarak tamamen işlevsel bir platform haline getiriyor.
Kendi Fintech Şirketini Oluşturmak İsteyenler için: Sipay Walletgate

Ödeme sistemleri alanında inovasyon odaklı hızlı yükselişini sürdüren ve yenilikçi bakış açısına sahip çözümleri ile öne çıkan fintech kuruluşu Sipay, Walletgate ile kendi fintech şirketini oluşturmak isteyen markalara, elektronik para yatırma - çekme, kendi ön ödemeli kartını çıkartma, sadakat programları gibi özellikler ile markaların mobil cüzdanını sıfırdan başlayarak tamamen işlevsel bir platform haline getiriyor.

İnovasyon Kültürü Hakim

Türkiye’nin inovasyon odaklı finansal teknoloji şirketi Sipay, müşterilerine dijital cüzdan, sanal POS, link ile ödeme alma, toplu para gönderimi gibi yeni nesil ödeme sistemlerini sunmasının yanında en son çıkarmış olduğu Walletgate hizmeti ile de isteyen markaların birer fintech şirketi olmasına olanak sağlıyor.

Sipay CEO’su Semih Muşabak, yeni ürünleri olan Walletgate ile alakalı: “Hızla gelişen fintech sektörü ile markalar, kendi cüzdanlarını, kendi ön ödemeli kartlarını ve kendi sadakat programlarını oluşturmak istiyorlar. Walletgate ile markaların tüm beklentileri karşılanıyor; kendi marka ismi ile müşterilerine dijital cüzdan servisi sağlayabiliyor, ön ödemeli kart üretebiliyor, cashback & sadakat programlarından yararlanabiliyorlar. Üstelik bunun için yeni bir ekip kurmaya ya da teknik bilgi edinmeye de ihtiyaçları kalmıyor. Walletgate ile markaların ihtiyacı olan tüm operasyonel süreçleri Sipay’in inovasyon odaklı altyapısı sayesinde yönetiyoruz. Markaların zaman, maliyet ve regülasyon süreçlerine maruz kalmadan fintech hizmeti verebilmelerine imkan sağlıyoruz.”

Walletgate’in Sağladığı Hizmetler

Sipay, Walletgate hizmeti, markaların zaman, maliyet ve regülasyon süreçlerine maruz kalmadan fintech hizmeti verebilmelerine imkan sağlıyor. Elektronik para yatırma, çekme, anında P2P ödemeleri, NFC satın alımları, üçüncü şahıslara transfer ve ödemeler ile markaların mobil cüzdanlarını sıfırdan başlayarak tamamen işlevsel bir platform haline getiriyor.

Walletgate, markaların kendi mobil cüzdanını oluşturup müşterilerine anında fintech hizmeti vermeyi mümkün kılıyor. Ayrıca müşteriler veya iş ortakları, QR ile ödeme ve 7/24 para transferi yapabilecekleri cüzdan altyapısını, Walletgate güvencesi ile sağlayabiliyor ve müşterilere özel kart üretme imkanına sahip oluyorlar.

Walletgate’in Avantajları

Kendi Müşterilerinize Özel Kart Üretme İmkanı

Müşterinize özel kart üretme imkanına sahip olarak; kullanıcı deneyimlerine göre kartınızı üretebilir, müşteri memnuniyetinizi artırabilirsiniz.

Operasyonel Süreç Eğitimi

Markanıza sağlayacağımız dijital cüzdan altyapısının tüm entegrasyon, işleyiş süreçlerinin tanınması ve operasyonel destek gereksinimlerinde; ihtiyacınız olan tüm eğitimsel süreç çözümleri Walletgate’de.

Tek ve Toplu Para Gönderimi

Toplu Para Gönderimi ile sisteme tek bir dosya yükleyerek, yapacağınız ödemeleri ister 1 ister 10.000 adet olsun, şahısların cüzdanlarına veya banka hesaplarına topluca hızlı bir biçimde gönderebilirsiniz.

Sipay Walletgate ile kendi fintech şirketinizi oluşturmak isterseniz https://www.sipay.com.tr/walletgate adresini ziyaret edin.

Her türlü sorunuzun olması durumunda ise, [email protected] adresine mail atarak bize ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.